До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 бюджетних подарунків краси – собі або близьким

Без жодного снобізму, зі щирим серцем радимо бюджетні засоби, які можуть стати пречудовими подарунками для себе або близьких. Адже ми знаємо, де застосувати зекономлене (натяк: морські дрони).

Реклама

Зміцнювальна тканинна маска для відновлення шкіри обличчя Mineral 89, Vichy

Ви, напевно, знаєте про лінійку Mineral 89, Vichy (принаймні, ми писали про неї тут), але якщо ні, треба познайомитися. Її засоби містять термальну воду та мінерали, які діють разом. За 10 хвилин тканинна маска зволожує, зміцнює захисний бар'єр шкіри, робить її гладенькою та м'якою. Ідеально в період канікул, коли режим сну та харчування змінюється. Сироватка до маски йде в окремому саше, щоб засіб був "свіжоприготований" безпосередньо перед нанесенням.

Зміцнювальна тканинна маска для відновлення шкіри обличчя Mineral 89, Vichy

Туш для вій Vollumissime Carbon Black x5 №01, L'Oréal Paris

Чи не найкраща бюджетна туш, яка тільки існує у світі, виходить під брендом L'Oréal Paris. Можна вибирати будь-яку, вона "відпрацює". Але обіцянка саме цієї заворожує: в 10 (!) разів більше об’єму вій та їх подовження. Проста щіточка, без вигинів або силіконових ворсинок, ультрачорний колір, здатність розділяти вії – все на місці.

Vollumissime Carbon Black, L'Oréal Paris

Мус-пінка Beauty-full Volume, TRESemmé

Про TRESemmé, бренд, який випускає засоби для волосся професійної якості, треба знати, що вже 28 сезонів він лишається партнером Тижня моди в Нью-Йорку, а з 2017-го пост глобального амбасадора TRESemmé посідає знаменита стилістка Жустін Марджан.

Мус, який ми радимо, ідеальний для створення укладки в стилі 90-х: нанести на прикореневу зону вологого після миття волосся, висушити, на кілька хвилин залишити на крупних бігуді або закріпити шпильками, розпустити, струснути та збризнути лаком для укладання TRESemmé екстрасильна фіксація.

Мус-пінка Beauty-full Volume, TRESemmé

Експрес-маска для волосся 7 sec Express Mask Uktimate Repair Gliss Kur, Shwarzkopf

Не існує людей, яким узимку не потрібна маска для волосся. Ця 7-секундна містить формулу з олеїновою кислотою та олією марули. Вона ідеально підійде для волосся, якому бракує трохи блиску, і діє всього за 7 секунд. Ідеально в умовах обмеженого електропостачання, коли приймати душ та мити волосся потрібно дуже швидко. Волосся потім на дотик, наче рідкий шовк.

Експрес-маска для волосся 7 sec Express Mask Uktimate Repair Gliss Kur, Shwarzkopf

Суха олійка для сяяння шкіри Night In Abu-Dhabi, Mamash Organic

Сяяти на Новий рік? Чому б і ні. Навіть сяяння під термобілизною додає блиску очам та запалює внутрішнє світло. Склад у цієї сухої олії такий, що його хочеться перечитувати вголос: олія солодкого мигдалю, виноградних кісточок, макадамії, абрикосових та персикових кісточок, рисових висівок та оливи. Все це дає живлення, необхідне взимку, поліпшує еластичність та пружність шкіри, а ще – швидко всотується, залишаючи шкіру гладенькою та сяйливою. До слова, Night In Abu-Dhabi – це ціла колекція засобів.

Суха олійка для сяяння шкіри Night In Abu-Dhabi, Mamash Organic

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.