До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світити, гріти: найкращі свічки від українських брендів

Ми купуємо українські свічки не тому, що хочемо підтримати своїх (не тільки тому, точніше), а й тому, що вони об’єктивно прекрасні. Від апсайклінг-проєкту Candle Nova, що перетворює вінтажний кришталь на невимовної краси свічки з безліччю різних ароматів, до Thirteen, які співпрацювали з DakhaBrakha; від півників з Бородянки до порцелянових зайців GUNIA — до вашої уваги найкращі свічки українських брендів.

ЦУМ Київ презентує парфумовану свічку, яка наповнить дім різдвяним ароматом: ноти ванілі, кориці, збитих вершків, солоної карамелі та мигдалю. А приємне потріскування дерев’яного гніту створить атмосферу затишку та тепла.

Реклама

З нагоди 15-річчя Starlit Group (дистриб'ютор брендів Medik8, Dr.Perricone, LovaSkin, Revitalash) випустили свічку з чарівним ароматом, в верхніх нотах якого вгадуються ноти винограду, а в серці звучить акорд рози та жасміну. База з мускусу, сандалу та амбри створює відчуття затишку та піднесеності одночасно. Свічка не поступала в продаж, але за інсайдерською інформацією її робили на базі потужностей Teplo Candle.

Парфумована свічка Starlit

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.