До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов і секс в б'юті-засобах з останніх колекцій

Любов і романтика, тілесність і секс – категорії, ящо продають. Маркетологи б'юті-марок прекрасно про це знають, і тому активно використовують всілякі варіації на тему наготи, пристрасті, еротики в назвах б'юті-засобів. Напередодні дня Святого Валентина Vogue.ua вибирає останні новинки з назвами, що говорять

On Fire

"У вогні" – так називається відтінок нового Dior Addict Lacquer Plump, нового блиску для губ Dior, що створює ефект пухких губ, як у Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Реклама
Dior Addict Lacquer Plump №648 On Fire, Dior
Si Passione

"Скажи "Так" пристрасті", – такий слоган нового аромату з сімейства Si. Він, як і раніше, містить ноту нектару смородини, але розігрітий до вогняного стану завдяки нотам рожевого перцю і червоної троянди.

Si Passione, Giorgio Armani
Nu Interdit

Заборонена нагота – так перекладається назва відтінку нового тінта для губ, який виходить у YSL Beauty. Тілесний і дійсно чуттєвий.

Тінт для губ Tatouage Couture №7 Nu Interdit, YSL
Neo-Nude

Neo-Nude – кумедний термін, що чимось нагадує "постмодернізм". Нео-нюд – новий погляд на тілесний відтінок матової помади, який виходить у Givenchy. Додаткові очки їй приносить футляр з чорної шкіри чудової вичинки.

Помада Rouge Couture Mat №215 Neo-Nude, Givenchy
Be Мine

"Будь моєю" (чи "моїм") – назва сироватки молодого японського бренду Boosh.Boosh. Незамінна в холоди, хороша тим, що нею можна користуватися і чоловікам, і дівчатам.

Be mine, Boosh.Boosh
Flirt

Легковажні, грайливі, рожеві відтінки тіней в моді наступної весни. Набір тіней з весняної колекції макіяжу Dior носить недвозначну назву – Flirt.

Набір тіней 5 Couleurs Eyeshadow Palette 667 Flirt, Dior
Nude Addiction

"Залежність від наготи" – дуже точна і помітна назва відтінку нового блиску для губ, що виходить під маркою Givenchy. Аплікатор з нанесеною на нього G – симпатична деталь (і ніяких паралелей з точкою G).

Блиск для губ Gloss Interdit №07 Nude Addiction, Givenchy

Більше краси:

Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Это по любви: бьюти-подарки ко Дню Святого Валентина

Новинка: аромат Poison Girl Unexpected, Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.