До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це з любові: б'юті-подарунки до Дня Святого Валентина

Vogue.ua вибирає подарунки, що можна вручити в День Св.Валентина – і потішити кохану людину (а в деяких випадках – і себе).​

Подарунки для двох

Тканинні маски японської марки Boosh.Boosh, заснованої українцями Наталією і Костянтином Дяченко, ідеальні після перельоту або довгої вечірки; сироватки заспокоять і захистять роздратовану шкіру, а пакет, в якому можна замовити доставку, – водонепроникний і годиться для того, щоб брати з собою на роботу корисні перекуси.Дизайн – лаконічний, чорно-білий, точно не образить почуття прекрасного. Аромат нішевої французької марки Ex Nihilo на чоловіках розкриється своєю моховою стороною, а на дівчатах виявить свою фруктово-квіткову суть. Cocaine, придуманий французьким модельєром і рокером Франком Бокле, варто спробувати хоча б заради назви (і туберози в складі – це наймодніший парфумерний інгредієнт останнього року). Засоби під очі Chanel і Kenzoki вбережуть від мімічних зморшок (і заощадять місце на полиці у ванній). Все перераховане приємно ділити – ну або потайки позичати у другої половини.

Реклама

<b>SVD_for them both</b>

Для нього

Чоловічі парф-новинки звучать свіжо і гостро. Аромат Y, YSL – з дзвінкими нотами альдегідів, герані, фіалок, – розкривається ладаном. Habit Rouge Dress Code, Guerlain в останньому виданні чітко пахне ласощами – праліне і шоколадом, але почути їх можуть тільки наближені. Всім іншим дістанеться хвиля ветиверу, кедра і спецій, що обволікають. Colonia італійської марки Acqua di Parma – втілення італійського життєлюбства. У ньому золотисті цитрусові – лимон, апельсин, трохи бергамота, свіжість – лаванда з вербеною, котрі потім довго звучать на шкірі дорогоцінними нотами ветиверу, сандалового дерева і пачулі. Sauvage, Dior, хоч і втілює неприборканість чоловічої натури, але цілком обожнювана чоловіками, що носять костюми. Знаменита композиція Bleu de Chanel на початку року виходить в розкішному колекційному форматі – 300 мл і важкий флакон.

<b>SVD for him</b>

Для неї

Узагалі весь список хочеться додати в "Вибране". По-перше, з ними легко слідувати останнім трендам в макіяжі – осяцній шкірі та янгольському рум'янцю, по-друге, вони звертаються до базових дівочих інстинктів. По-третє, упаковки та футляри нагадують казкові іграшки. По-четверте – це останні новинки, котрі виходять в весняних колекціях брендів. По-п'яте, не дивлячись на всю свою принадність, це важка б'юті-артилерія, на яку можна розраховувати.

<b>SVD_For Her</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Читайте також:

Немного солнца: бьюти-средства, которые создают настроение

Красота в деталях: бьюти-образы с показа Dior Couture весна-лето 2017/18

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.