До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вибрати свою першу секс-іграшку

Для сольної розваги та гри з партнером це найкращі іграшки, щоб відчути радість буття.

Photo: By Rosewell

У 2021 році шопінг, який давно не має меж, продовжить затягувати нас в онлайн-світ. Похід крамницями сьогодні, потрібна вам чашка кави чи нова канапа, може бути настільки розкішним і настільки незначним, що дивно усвідомлювати: придбати що завгодно можна не виходячи за поріг дому.

Реклама

Ще один плюс анонімність. Так, крамниця і кур'єр, може, і мають вашу адресу й номер мобільного, але особисто вони вас не знають. І ви не зобов’язані заходити в обвішані строкатою гірляндою і ліхтариками двері з неоновою вивіскою Sex Shop, щоб подарувати собі новий досвід.

Завдяки глобальним розмовам про секс і секс-іграшки як метод самопізнання і виведення взаємин з партнером на новий рівень навколишній світ став трохи безпечнішим, а можливість вибрати і купити нову іграшку онлайн сповнює захватом. Жодних вам настирливих консультантів та ввічливого збентеження. Особливо якщо у вас дебют. До слова, про перший раз! Ось що слід знати, перш ніж купити свою першу іграшку для дорослих.

Переваги секс-іграшок

З використанням іграшок для дорослих пов'язаний ряд переваг, які, швидше за все, переважать будь-які відмовки. Для початку, іграшки допоможуть вам пережити різні відчуття, завдяки чому звузиться коло питань щодо ваших уподобань, які, можливо, доволі часто навідують вас у спальні. Якщо ви пізнаєте себе соло, то іграшки допоможуть посилити веселощі, а якщо ви граєте в парі, то іграшки стануть ідеальним акомпанементом.

Якщо ви хочете спробувати щось нове, то секс-іграшки визнані чудовим стартом, адже вони посилюють насолоду і допомагають поринути у світ чуттєвих подорожей. Тому, перш ніж інвестувати в пристрій, проведіть дослідження, щоб визначити мету своєї покупки. Приємно знати, що такі пристрої допомагають досягти оргазму тим, хто намагається з усіх сил, але не може.

Про що потрібно знати, купуючи секс-іграшку

Як і у ситуації з чим завгодно іншим, існує нескінченна кількість варіантів іграшок, які обіцяють подарувати оргазм. Є секс-іграшки, які стимулюють зсередини і зовні; яскраво-рожеві і бежеві, наче створені для Instagram; для одиночного використання і гри в парі.

Але перш ніж придбати вподобану іграшку, вам слід відповісти собі на низку запитань. Як тільки ви зрозумієте, що саме вам потрібно і для чого призначена іграшка, ви зможете звузити сферу пошуку.

Для початку необхідно визначити, для кого призначена іграшка і який тип стимуляції ви шукаєте. Внутрішню чи зовнішню, вібрація чи проникнення? Відповіді на запитання допоможуть вам знайти інструмент, який точно задовольнить потреби ваші і вашого партнера якщо ви вирішите розділити з ким-небудь ваші веселощі.

Рівень відчуттів, який вас цікавить, це ще одне питання, яке потребує відповіді, оскільки інтенсивність важливий фактор, який слід враховувати при виборі іграшки. Далі зовнішній вигляд пристрою. Ви хочете щось більш яскраве і сміливе чи щось мініатюрне і непримітне? А ще обов'язково звертайте увагу на текстуру.

Найкращі секс-іграшки для зовнішньої стимуляції

Ви, напевно, знайомі зі статистикою, що переважна більшість жінок не можуть досягти оргазму без стимуляції клітора. І хоча ця статистика, на жаль, вказує на те, що багато жінок не відчувають оргазм під час сексу, плюс цього сумного факту в тому, що існує безліч секс-іграшок, здатних це виправити. Незалежно від того, використовується технологія всмоктування чи класична вібрація, зовнішня стимуляція це повноцінний окремий ринок у сфері іграшок для дорослих.

Цікаво, що Premium Womanizer це безконтактний стимулятор клітора з додатковим бонусом у вигляді Smart Silence для дискретного використання.

Womanizer Premium Rechargeable Smart Silence Clitoral Stimulator

Ця інноваційна водонепроникна силіконова іграшка призначена для того, щоб допомогти вам максимально використовувати вісім рівнів інтенсивності звукових хвиль за допомогою отвору, який ідеально облягає ваші вигини.

Sila Pink, Lelo

Зроблений з м'якого силікону, цей пристрій є ідеальним продовженням після глибокого масажу клітора. Його легко тримати і легко використовувати, в ньому вісім режимів вібрації і у кожного режиму 12 швидкостей інтенсивності.

Desire Luxury Rechargeable Clitoral Vibrator
Найкращі секс-іграшки для внутрішньої стимуляції

Якщо ви віддаєте перевагу внутрішній стимуляції, а не зовнішній (або хочете їх поєднувати), існує нескінченна кількість варіантів. І хоча візуальний ряд з чимось неоново-рожевого кольору, агресивно декорованого, великого розміру з гучною назвою "фалоімітатор" може відштовхнути вас, а не збудити, не дозволяйте цьому вас зупинити. Нова ера секс-іграшок, створених жінками, означає, що перед нами є безмежні візуально і тактильно приємні можливості, якими гріх не скористатися.

Цей вібратор з двох двигунів з 36 комбінаціями вібрацій призначений для одночасної стимуляції точки G і клітора.

Greedy Girl G-Spot Rabbit Vibrator

Для тих, хто шукає стимуляцію точки G, є низка вібраторів і фалоімітаторів, вигнутих спеціально для того, щоб подарувати вам задоволення.

Power Play 7 Function G-Spot Vibrator
Найкращі секс-іграшки для спільного використання

Якщо ви плануєте використовувати свою іграшку разом з партнером, світ інновацій тут, щоб вам допомогти. Від іграшок, які носяться, до технологій майбутнього іграшки для пар допоможуть вивести секс на новий рівень.

Дозвольте партнеру взяти на себе управління цією іграшкою за допомогою мобільного додатку іграшку можна носити з нижньою білизною. Це найкращий варіант для тих, хто перебуває у стосунках на відстані.

Lovense Lush 2 App Controlled Rechargeable Love Egg Vibrator

Ви за задоволення для всього тіла? Не шукайте нічого, крім цієї потужної масажної палички. Найприємніше, що її можна використовувати як поодинці, так і для спільної гри.

Mantric Rechargeable Wand Vibrator

Текст: Mahalia Chang, Angelica Xidias

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.