До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Для волосся, душі і гладенької шкіри: 8 головних б'юті-вкладень цієї осені

Цієї осені турбота про тіло спрямована на здоров'я волосся, гладенькість і еластичність шкіри, а також на імунітет, який традиційно потребує підтримки на стику сезонів. Розповідаємо, який ґ аджет допоможе створити ідеальні локони і який шампунь вибрати, щоб зміцнити волосся і впоратися з його випаданням.

Photo: Carol Yepes / Getty Images
Випрямляч Steam Shine ST496E, Babyliss

Стайлер з унікальною функцією мікропари й округленими пластинами дозволяє і випрямляти, й завивати волосся, не пересушує його.

Реклама
Випрямляч Steam Shine ST496E, Babyliss
Живильний термозахисний спрей Extreme, Redken

Вересень — той час, коли все ще можна вийти з дому з мокрим після миття волоссям. Але якщо потрібне гаряче укладання, варто покластися на спрей Redken. Він захищає волосся за надвисоких температур — до 230 ℃ (сильніше не нагріваються ані стайлери, ані фени). Спрей на основі турмаліну і білків пшениці, сої, кукурудзи живить волосся і усуває пошкодження, знижуючи при цьому ризик посічених кінчиків на 70%.

Живильний термозахисний спрей Extreme, Redken
Лікувальна сироватка проти лупи з альфа-бісабололом La Cure, Hair Rituel by Sisley

Нова сироватка Sisley нормалізує мікробіом шкіри голови і допомагає впоратися з лупою, на яку страждає кожен другий.

Лікувальна сироватка проти лупи з альфа-бісабололом La Cure, Hair Rituel by Sisley
Освіжаючий зволожувальний бустер Aqua Beelicious, Apivita

Замість води у формулі сироватки — настій шипшини. Крім нього, спрагу шкіри втамовують екстракти квітів рясту, ірису й мед.

Освіжаючий зволожувальний бустер Aqua Beelicious, Apivita
Вітамінний комплекс для відновлення імунної системи Orthomol Immun, Orthomol

При постійній слабкості, швидкій стомлюваності, ослабленому імунітеті й після перенесених захворювань корисно дати організму додаткову вітамінну підзарядку. Вітамінний комплекс Orthomol Immun містить необхідні нутрієнти, такі, як вітаміни А, В, С і Е, а також цинк, селен, залізо та йод.

Вітамінний комплекс для відновлення іммунної системи Orthomol Immun, Orthomol
Тонізуючий шампунь c амінексилом Dercos, Vichy

У складі цього тонізуючого шампуню є амінексил — ефективна молекула, яка допомагає в боротьбі з випаданням волосся. У лабораторії Vichy цей шампунь створювали з тим, щоб засіб став чудовим доповненням у лікуванні волосся, спрямованому на їхнє зміцнення від коренів до кінчиків.

Тонізуючий шампунь з амінексилом Dercos, Vichy
Нічний пілінг Sleep Glycolic ™, Medik8

Цей пілінг на основі гліколевої кислоти сприяє оновленню поверхні шкіри упродовж ночі, не потребуючи реабілітації та додаткового догляду опісля. Експерти Medik8 рекомендують використовувати пілінг двічі-тричі на тиждень, щоб забезпечити відлущування мертвих клітин шкіри, оновлення здорового тону, розгладження тонких ліній і зморшок.

Нічний пілінг Sleep Glycolic™, Medik8
Ліфтинг-крем 660 Lift'Expert Cream, Maria Galland

Крем з оксамитовою текстурою від Totis Pharma стимулює вироблення природного колагену для підвищення пружності й еластичності шкіри. Екстракт крижаного вина відповідає за ліфтинг-ефект, екстракт швейцарської сосни — за зменшення почервоніння й пігментних плям, а два комплекси — Hydro Complex і Age Control — зміцнюють природний водний бар'єр шкіри і борються з окисленням, щоб надовше зберегти свіжий вигляд шкіри.

Ліфтинг-крем 660 Lift’Expert Cream, Maria Galland

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.