До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-знахідки лютого, які полегшать очікування весни

Вибираємо засоби лютого, з якими очікування весни стає легшим і приємнішим.

Куди приводять мрії

Аромат, який створив Антуан Мезондьє, присвячений подорожі по Заходу США. Настрій зчитується миттєво завдяки незвичним нотам юки і квітів кактуса.

Реклама

Dreams викликає відчуття свободи, сонця і вітру в волоссі завдяки нотам груші, гіркого апельсина і гарденії. Рекламну кампанію з моделлю Джин Кемпбелл зняв Фаб'єн Барон.

Dreams, Coach
Книжка місяця

Зірковий косметолог Джоанна Варгас випускає практичний skincare-гід. У ньому все, від інгредієнтів і методик, які бездоганно себе зарекомендували, до порад з харчування, сну і управління стресом.

Glow from Within, видавництво Harper Wave
Розсипчаста пудра

Білі мікропігменти в складі пудри створюють ефект сяйної шкіри.

Освітлювальна розсипчаста матувальна пудра Blanc Divin, Givenchy

Серед інших компонентів – комплекс Glow Reviver з похідною вітаміну С і екстрактами білих квітів: маргаритки, магнолії і японського абрикосу.

Освітлювальна розсипчаста матувальна пудра Blanc Divin, Givenchy
Енергетичний сплеск

У лютому стартує продаж Super Potent Serum з лінії Capture Totale, Dior, що відновлює енергетичний потенціал стовбурових клітин в організмі.

Super Potent Serum з лінії Capture Totale, Dior

Обличчям лінії стала Жизель Бюндхен.

Аромат кохання

До Дня святого Валентина Gucci представили парні аромати Guilty в лімітованій серії Love Edition. "Жіноча" композиція, вибудувана навколо нарциса, звучить гостро і ніжно водночас – все завдяки цитрусовим і свіжості води, підкресленим нотами фіалки і жасмину самбак.

Guilty Love Edition, Gucci
Нічний сеанс

До кінця зими, коли шкіра стає збезводненою і чутливою, їй потрібен особливий догляд. У HydroPeptide пропонують засоби, що працюють вночі: доведено, що в цей час доби оновлення клітин відбувається активніше, а інгредієнти легше проникають у шкіру. Лінія Restore Collection містить пептиди, живильні олії і антиоксиданти. Вони відновлюють баланс вологи, покращують бар'єрні функції шкіри і розгладжують зморшки.

Колекція засобів Anti-Wrinkle + Restore Collection, HydroPeptide: маска-бальзам для губ Lip Lock, сироватка для губ Lip Service, фітопоживна олія Moisture Reset, відновлювальна нічна маска Hydro-Lock Sleep Mask, очищувальне молочко Cashmere Cleanse, очищувальний бальзам Makeup Melt, все – HydroPeptide

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.