До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На флісі: 15 стильних чоловічих речей для морозної зими

Ще кілька років тому тільки два типи людей можна було зустріти у флісових куртках: альпіністів і наших дідусів. Але все змінилося, коли швидко й раптово модна індустрія сфокусувала всю увагу на одязі, який зазвичай одягають на півдорозі тижневого походу. Кросівки для піших прогулянок стали з’являтися на червоних килимових доріжках, технічні пуховики майоріли на вулицях під час тижнів моди, а ті самі найзручніші флісові куртки стали невіддільною частиною гардероба будь-якого трендсетера.

MSGM Menswear осень-зима 2021/2022MSGM Menswear осінь-зима 2021/2022

Втім, це непогані новини, тому що вдягатися в пухнастий фліс — одна з найдобріших справ, яку ви можете зробити для себе в розпал зими. Флісові речі неймовірно теплі й дуже зручні. І нині, коли ми надаємо більше уваги комфортній моді, схоже, кожен вуличний і андеграундний бренд на планеті пропонує свої інтерпретації гри з флісом. Від перевірених брендів, як-от The North Face і Snow Peak, до Tom Ford і Celine — ми вибрали 15 прекрасних варіантів флісового одягу різних брендів, щоб утеплитися цієї зими.

Реклама

<b>Fleece_Menswear</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.