До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що треба знати про головний відтінок волосся цього літа

Літо – завжди час експериментів і розваг, особливо з волоссям. Саме тому влітку так хочеться зробити нову стрижку або обрати новий відтінок волосся – найчастіше світліший. Отже, цього літа ми переходимо на світлу сторону. Сонячний блонд – головний відтінок сезону.

@vanessahong

"Сонячний блонд — це сучасний, "сирий" відтінок блонда, — пояснює Адам Рід, представник L'Oréal Professionnel у Великобританії в галузі комунікацій. — На цей відтінок надихають соціальні мережі. Багато клієнтів шукають такий відтінок волосся, яким, не роздумуючи, можна ділитися в Instagram. Клієнти бажають бачити яскравий, світлий, глянсовий результат, що відображає світло, як скло на сонці — це ідеальний варіант літньої свіжості".

Реклама
@billieeilish

Не масляний, карамельний чи засмаглий, а саме сонячний відтінок можна підглянути у Біллі Айліш, чий новий платиновий блонд підірвав Інтернет, коли вона показала свій новий образ у березні. Адам Рід зазначає, що Майлі Сайрус і Кеті Перрі теж носять яскравий відтінок блонда, свіжий і розкішний, і, найголовніше, він довго не зношується. Щоб домогтися саме цього відтінку, треба зважитися на чергове висвітлення (не забувайте про корені), і цього точно не можна домогтися в домашніх умовах.

@jessicazwu

Рід також попереджає, що блонд слід "персоналізувати", щоб відтінок пасував вам, вашому стилю і тону шкіри. "Перетворення на блондинку — це серйозна справа, яку можна довірити лише професіоналу. Перед тим, як почати фарбування, слід детально проконсультуватися зі своїм майстром, приділяючи особливу увагу типу, довжині, стану волосся", — радить він. Якщо ваше волосся світле — колористу буде легше знайти і відтворити потрібний відтінок, тоді як темне волосся, як у Біллі Айліш, потребує більше роботи і догляду, щоб домогтися кольору, а потім зберегти волосся в хорошому стані.

@bleachlondon

Зниження шкоди після дії освітлювача важливе, і Рід рекомендує використовувати відновлювальні засоби, щоб зміцнити локони. Для "післясалонного догляду" він радить використовувати незмивний бальзам, який запечатує, відновлює поверхню і зміцнює кожне пасмо волосся. Також вибирайте шампуні, що допомагають відновити зв'язки у волосинках, зберегти колір чистим і гладеньким. За бажання можна використовувати блиск для волосся.

@katyperry

Текст: Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.