До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Масажери для обличчя: добірка кращих

Масажери для обличчя переживають бум популярності. Їх тримають на робочих столах, в сумочках, на туалетному столику. Vogue.ua розповідає, чому ці пристрої знайшли світове визнання, які завдання можна з їх допомогою вирішити, і вибирає найбільш вражаючі моделі.​

Blugirl

До недавнього часу масажери вважалися екзотичним пристосуванням, іграшкою, якою мало хто користувався реально. Collistar одним з перших випустив зручний масажер для нижньої частини обличчя – і приклав його до свого крему. Влітку 2017 у Kenzo вийшла маска з металевим роллером-аплікатором, а Chanel і зовсім випустив окремий масажер в елегантному футлярі. Він розбирався на дві частини – з одним і двома наконечниками. Перший призначався для області навколо очей і міжбровного простору, другий – для скул, нижньої щелепи і шиї. Секрети застосування масажерів є на офіційних каналах марок на Youtube.

Реклама

<b>кремы с массажерами</b>

Масажери як окремий клас – корисні пристрої, які якщо не скасовують візитів до косметолога, то точно можуть замінити мануальний вплив. Ніл Садок, нью-йоркський дерматолог, каже, що механічна стимуляція підсилює м'язовий тонус і дає миттєвий ефект, що підтягує, який триває кілька годин. Якщо робити масаж регулярно, то обличчя виглядатиме набагато більш точеним – як тіло при заняттях фітнесом. Масажери для обличчя допомагають розігнати кровообіг, зняти набряклість, поліпшити мікроциркуляцію. Масажери неоціненні після довгих перельотів і вранці, коли лице після сну злегка припухло. Ключове правило – чистота приладу. Його не можна тримати без чохла, а мити після кожного застосування – обов'язково. Важливо також пам'ятати, що техніка масажу повинна відповідати тій, яку пропонують виробники. Занадто сильно тиснути, розтягувати і терти не можна.

<b>массажеры</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Чим пахне мода: парфуми з нагоди 125-річного ювілею Vogue

Антистрес для шкіри: лінія засобів догляду PAYOT CRÈME N°2

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.