До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Антистрес для шкіри: лінія засобів догляду PAYOT CRÈME N°2

Заспокійливий Crème N°2 – культовий продукт, який об'єднує в собі переваги фітотерапії і ароматерапії, локально знімаючи почервоніння і роздратування шкіри. Цей засіб догляду за шкірою був розроблений лікарем Надею Пайо приблизно сто років тому. Легендарний крем був створений з урахуванням її найширших знань в області лікарських рослин. Сьогодні, спираючись на досвід Наді Пайо, лабораторії PAYOT створили лінію засобів CRÈME N°2 для чутливої шкіри.

CRÈME N°2 L’ORIGINALE
CRÈME N°2 L’ORIGINALE, ЗАСІБ КОРИГУВАННЯ ПОЧЕРВОНІНЬ ТА РОЗДРАТУВАННЯ

Цей галеновий крем, розроблений за спеціальною рецептурою, об'єднує в собі переваги фіто- й ароматерапії, ефективно знімаючи подразнення і зменшуючи тимчасове почервоніння.

Реклама

Компоненти: солодка, кунжут і кукурудза заспокоює, пом'якшує й живить шкіру; завдяки ефірним оліям чебрецю й лаванди шкіра знову набуває комфорту; оксид цинку має протизапальну й антибактеріальну дію, утворюючи захисний шар на шкірі.

CRÈME N°2 CC CREAM
CRÈME N°2 CC CREAM, КОРИГУЮЧИЙ ЗАСІБ, ЩО ЗНІМАЄ ПОЧЕРВОНІННЯ, SPF 50+

Це багатофункціональний заспокійливий і коригуючий засіб із захистом від УФ-випромінювання – прекрасний інструмент для боротьби з почервоніннями. Тонуюча формула маскує почервоніння, заспокійливі компоненти зменшують їх, а захист від УФ-випромінювання (SPF 50+) попереджає повторну появу.

Компоненти: екстракт центелли азіатської заспокоює і помітно зменшує почервоніння; гіалуронова кислота заспокоює і зволожує шкіру; фільтри SPF 50+ захищають шкіру від УФ-випромінювання, що викликає повторне почервоніння.

CRÈME N°2 NUAGE І CRÈME N°2 CACHEMIRE

<b>CRÈME N°2 NUAGE И CRÈME N°2 CACHEMIRE</b>

Нові засоби лінії CRÈME N ° 2 – креми NUAGE і CACHEMIRE, створені на основі останніх відкриттів в області біології шкіри, підсилюють корисні властивості і відновлюють баланс мікрофлори шкіри. Повітряна і легка, як хмара, текстура першого відмінно підходить для нормальної шкіри і гарної погоди, а текстура кашеміру в зимовий сезон повертає комфортні відчуття шкірі, схильної до сухості, або забезпечує догляд вночі.

Компоненти: пребіотики в формі цукрів живлять корисні бактерії і перешкоджають зростанню кількості шкідливих бактерій, захищаючи мікрофлору шкіри; пробіотики збільшують кількість корисних бактерій на шкірі для відновлення оптимального балансу її мікрофлори; екстракт босвелії зменшує втрату вологи і заспокоює шкіру; екстракт квітів жасмину підвищує поріг витривалості клітин Лангерганса, що відповідають за імунітет шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.