До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як підготувати шкіру до літа: експрес-засоби

Як підготувати шкіру до літа, щоб повернутися з відпустки ще гарнішою, ніж раніше? Vogue.ua вже розповів про правильний захист від сонця. У новій частині ми підготували огляд найкращих експрес-засобів.

Фото: Anna Daki @Klaus Stiegemeyer

Б'юті-бренди випускають експрес-засоби на будь-який смак: у вигляді гідрогелевих патчів, тканинних аплікацій, кремових мусів. Вони миттєво відновлюють запаси вологи у шкірі, допомагають швидко привести себе до ладу, підготуватися до вечірки або освіжитися після напруженої роботи. Окремі пакетики-саше безцінні: їх можна вмістити навіть у максимально щільно запаковану валізу. Але деякі засоби варті того, щоб возити з собою повнорозмірну версію.

Реклама

Маска Sisley, must-have багатьох моделей, миттєво розгладжує, наповнює вологою зсередини, приводить у тонус навіть найвтомленішу шкіру і покращує колір обличчя. Екстракт чорної троянди у складі бореться з вільними радикалами, завдяки чому маска ідеальна після дня, проведеного на яхті, а фітосквалан пом'якшує і зволожує. Володарям жирної і змішаної шкіри підійде маска на основі кислот: вона миттєво поверне шкірі яскравість і додасть сяяння. У складі маски Dior –саліцилова кислота (BHA), гліколева і лимонна AHA-кислоти. Досить однієї хвилини, щоб шкіра ожила. Тканинна маска BOOSH BOOSH заряджає енергією втомлену шкіру. В її складі – есенція стовбурових клітин швейцарського яблука, антиоксидантний екстракт бурих водоростей і екстракт цезальпінії, що допомагає відновити баланс вологи. Якщо через зміну клімату і нестачу сну на шкірі виникли висипання, впоратися з ними допоможуть SOS-засоби, які діють точково, а також маски з протизапальними компонентами. У складі маски Eve Lom – каолін, який очищує пори від надлишків шкірного сала, і камфора, яка заспокоює, знімає набряк і почервоніння.

<b>По-быстрому</b>

Не варто сподіватися тільки на допомогу екстрених заходів. Важливо використовувати хороші засоби для зволоження – наприклад, крем Camellia Nut, Aēsop. Також потрібно давати собі час розслабитися – з цим допоможе ванна з детокс-сіллю пустелі Калахарі Kalahari, African Botanics, збагачена маслом марули, морськими водоростями з детокс-ефектом, листям бучу і екстрактами інших рослин, які відновлюють баланс вологи, знімають набряки і стимулюють мікроциркуляцію, а аромат ягід ялівцю заспокоює і покращує настрій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.