До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні в стилі бохо весна-літо 2020

Цього літа стиль бохо посідає одну з головних позицій серед актуальних трендів. Дизайнери демонструють не тільки повсякденні сукні, натхнені богемною естетикою й духом авантюризму, а й весільні образи, що поєднують у собі легкість, розслабленість і романтичність. Весільні сукні з натуральних тканин зі спущеними плечима або легенькими рукавами, прикрашені низками воланів або ніжним ажурним мереживом, а також розшиті квітчастими бутонами або шовковистими торочками — найкращий вибір для сучасних наречених, які хочуть відчути себе лісовими феями або мрійливими мандрівницями.

Весільна сукня Lili Hod

Цього сезону весна-літо 2020, крім класичних весільних суконь-тортів або силуетних "рибок", ми пропонуємо придивитися до розслаблених і легких фасонів стилю бохо. Так, Tadashi Shoji показали вінчальну сукню з відкритими плечима, скомбінувавши відразу кілька відтінків і фактур мережива, а також прикрасивши образ милим гороховим візерунком. Temperley London зробили ставку на весільну сукню з найтоншої сітки, розшитої флористичними мотивами, Daalarna Couture визнали свою любов до ажурної вінтажної сукні, подібної до старовинних фіранок.

Реклама

Весільна сукня Tadashi Shoji
Весільна сукня Temperley London
Весільна сукня Daalarna Couture

Одним з яскравих проявів богемного шику є торочки — від вишуканих шовкових ниток до хаотичної "локшини" в стилі американського вестерну. Цього літа весільну сукню з витонченими торочками можна знайти в колекції Berta Bridal — бренд показав елегантну й у міру відверту сукню, поділ якої повністю декорований найтоншими торочками. Також весільну мінісукню, яка згодиться як другий образ для вечірніх танців, продемонстрували Oscar de la Renta. Бренд прикрасив вбрання ефектним хвостом з довгими торочками.

Весільна сукня Berta Bridal
Весільна сукня Oscar de la Renta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.