До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних весільних трендів весна-літо 2020

Наблизився до завершення Тиждень весільної моди сезону весна-літо 2020 і настав час для підсумків. Серед головних трендів: мінімалістичні й лаконічні сукні, довгі невагомі шлейфи, велика кількість пір’я, напівпрозорі тканини, об'ємні банти й королівські турнюри, асиметричні спідниці, штанні ансамблі та мерехтливі вінчальні каблучки. Vogue.ua виділив 5 ключових тенденцій у світі весільної моди майбутнього сезону.

Monique Lhuillier Bridal весна-літо 2020
Мінімалізм

Наречені-мінімалістки напевно вже додали в закладки лаконічну атласну сукню Меган Маркл, яку спеціально для неї розробила Клер Вейт Келлер. У новому сезоні дизайнери, натхнені образом герцогині Сассекської, підготували елегантні варіанти вінчальних образів. Так, Cushie, Danielle Frankel, Amsale і навіть Viktor & Rolf продемонстрували витончені монохромні варіанти, які ніколи не вийдуть з моди.

Реклама

<b>минимализм 2020</b>

Пір’я

Пір’я з кожним сезоном набирає все більшої популярності серед весільних колекцій дизайнерів, а наречені з радістю одягають вінчальні сукні, посипані невагомим білосніжним пір’ям. У сезоні весна-літо 2020 дизайнери знайшли безліч способів його застосування — від пухнастого оброблення королівської сукні з відкритими плечима Zuhair Murad до моделі як пачка балерини з колекції Oscar de la Renta.

<b>перья 2020</b>

Небанальні об’єми

Для випадків, коли класична бальна сукня видається занадто передбачуваною, але все ж хочеться додати об’єму, дизайнери придумали весільні сукні з небанальними деталями. Так, творчий дует Віктора Горстінга і Рольфа Снорена зробив ставку на складнопошиту атласну спідницю, а Віра Вонг пішла проти правил і одягнула асиметричний, заколотий вручну турнюр на передню частину кремового тюлю.

<b>Небанальные объемы 2020</b>

Нова сукня принцеси

Дизайнери в новому сезоні експериментували з бальними сукнями, даруючи їм нове прочитання. На зміну класичним пишним спідницям приходять альтернативні варіанти, що демонструють ноги й туфлі нареченої. Дизайнери конструюють тепер сукні в такий спосіб, щоб зберегти королівський довгий шлейф, але водночас створити нареченій максимальний комфорт під час ходіння.

<b>вырезы 2020</b>

Брючні двійки

Для наречених, які не люблять тюлю й кринолінів, пишних суконь і силуетних моделей з довгими шлейфами, дизайнери підготували щось цікаве в новому сезоні. У центрі уваги: комбінезони, натхнені естетикою 70-х років як у колекції Viktor & Rolf, штанні ансамблі з мереживними кейпами Cushnie, а також класичний дует білих штанів і легкої блузи з приладнаними шлейфами Сarolona Herrera і Danielle Frankel, які можна носити й після весілля.

<b>костюмные двойки 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.