До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі обручки Вікторії Бекхем

Багатьом знайома велика колекція прикрас Елізабет Тейлор — у легендарної актриси було 10 обручок, проте вона так і не змогла знайти сімейного щастя й гармонії. Тейлор виходила заміж вісім разів, сім з яких розлучилася й один раз овдовіла. У житті Вікторії Бекхем все зовсім інакше. У 1998 році вона вийшла заміж за Девіда Бекхема й відтоді вони нерозлучні. Попри тривалий шлюб, у колекції Вікторії майже щороку з’являється нова обручка, яку вона носить на безіменному пальці. На сьогодні колекція ювелірних прикрас Бекхем включає 15 обручок.

Вікторія Бекхем

Колекція обручок Вікторії Бекхем — мрія кожної дівчини. Вона містить як розкішні діаманти, так і смарагди, сапфіри й рубіни. Перша обручка місіс Бекхем, яку їй подарували на весілля, була на тонкому золотому обідку з величезним діамантом огранювання "маркіза" вартістю 110 тисяч доларів. За два роки в сім’ї Бекхемів з’явилася традиція оновлювати каблучки. Відтоді до колекції Вікторії ввійшли: платинова каблучка з діамантом огранювання "багет", варіант з рожевим діамантом овального огранювання, величезний 17-каратний алмаз огранювання "груша", каблучка з діамантом смарагдового огранювання вагою 15 каратів від Chopard, прикраса c місячним каменем від Jacob & Co та багато інших каблучок. Одне з останніх поповнень колекції Вікторії — жовтий діамант квадратного огранювання, розміщений на платиновому паве. Цю прикрасу Вікторії подарував Девід з нагоди 18-ї річниці весілля. Всі обручки Вікторії Бекхем можна побачити в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.