До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Flower Boy: Кід Каді в кастомізованій сукні Off-White

Увечері 10 квітня Кід Каді вийшов на сцену Studio 8H для першого зі своїх двох виступів на шоу Saturday Night Live в досить типовому для нього одязі: пухнастому зеленому кардигані, футболці із зображенням Кріса Фарлі, джинсах і блискучих Nike. Однак під час другого виступу музикант продемонстрував несподіване вбрання: для виконання пісні Sad People Кід Каді вибрав довгу сукню з квітчастим візерунком на тонких бретельках.

Кид Кади во время выступления на Saturday Night LiveКід Каді під час виступу на Saturday Night Live

Шанувальники швидко помітили, що сукня Каді дуже подібна до квітастого сарафана Курта Кобейна, і що виступ Каді припав на той самий тиждень, що й 27-ма річниця смерті соліста Nirvana в 1994 році. До слова, Каді не так давно використав семпл Кобейна в одній зі своїх пісень, а після того, як і сам боровся з депресією та суїцидальними думками, перейнявся усвідомленням психічного здоров’я. Пильні фанати також помітили, що перше вбрання Каді — із зеленим кардиганом — схоже, відсилає до іншого знаменитому образу Кобейна.

Реклама

І якщо Кобейн, як відомо, вкрав свою сукню в публіциста Nirvana, вбрання Каді набагато продуманіше. Вірджил Абло в Instagram розповів, що сукню пошив на замовлення бренд Off-White.

Звісно, все змінилося відтоді, як сукня Кобейна шокувала шанувальників Nirvana в 1990 році. Гаррі Стайлс з’явився в сукні Gucci на обкладинці Vogue, а гравці НБА приходять на турніри в спідницях. Позагендерна мода — більше не модна словосполука, а просто те, що робить багато хто з найкрутіших людей на планеті, коли вдягається, мабуть, не надто замислюючись про це.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.