До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 фактів про Гаррі Стайлса — першого чоловіка на обкладинці Vogue

Американський Vogue подарував світу справжнє свято власним грудневим номером. Видання розмістило Гаррі Стайлса на обкладинку нового випуску, зробивши його першим чоловіком із сольною обкладинкою за 128-річну історію американського Vogue, і опублікувало його відверте інтерв’ю з Гемішем Боулзом. Цікаві факти про Гаррі, які ми дізналися з нового номера Vogue US, розповідаємо в цьому матеріалі.

Гарри Стайлс на обложке Vogue US, декабрь 2020Гаррі Стайлс на обкладинці Vogue US, грудень 2020

1. Для профілактики свого психічного здоров’я Гаррі медитує двічі на день.

Реклама

"Медитація змінила моє життя, але вельми невловно. Вона допомогла мені навчитися жити в моменті. Я насолоджуюся тим, що відбувається прямо переді мною. Навіть якщо я просто їм, п’ю каву, спілкуюся з друзями. Медитація приносить тишу, яка, думаю, дійсно корисна для мого психічного здоров’я".

2. Уперше Гаррі з’явився на сцені в ролі церковної миші.

"Я був дитиною, і для ролі мені довелося вдягнути колготки. Пам’ятаю, це здавалося мені божевіллям — вдягнути колготки. Може, з цього моменту все й почалося!"

3. Він вважає, що роки в One Direction сформували те, ким він є сьогодні.

"Я думаю, що типова річ — вийти з такої групи та майже відчути, що маєш вибачитися за те, що в ній був. Але я любив цей час. Для мене все це було новиною, і я намагався дізнатися якомога більше. Я хотів увібрати все. Думаю, саме тому мені тепер подобається подорожувати — тому що є можливість вбирати безліч речей".

Vogue US, декабрь 2020Vogue US, грудень 2020 (Photo: Tyler Mitchell. Fashion Editor: Camilla Nickerson)

4. Мрія Гаррі — переїхати до Токіо.

"У цій країні є повага й тиша, спокій, які я дійсно цінував щоразу, коли там був".

5. Гаррі страждав від страху перед сценою на початку власної кар’єри.

"Я просто завжди думав, що напартачу або щось подібне. Але мені дуже пощастило, що я маю неймовірно щедрих шанувальників. Вони емоційно щедрі: коли вони приходять на шоу, то віддають так багато, що виникає атмосфера, сповнена любові й розуміння".

6. Створення другого альбому потребувало від нього сміливості.

"З першим альбомом я дізнався, яке в мене звучання як у сольного виконавця. Тепер розумію, що моментами я ніби грав у боулінг, був обережним. З другим альбомом було по-іншому. Я відпустив страх. Страх припуститися помилки. І відчув справжню втіху й свободу. Мені здається, в музиці дуже важливо не тупцювати на місці — це стосується і кліпів, і одягу. Погляньте на Девіда Бові і його Ziggy Stardust або на The Beatles у різні періоди — їхня сміливість надихає".

Vogue US, декабрь 2020 (Photo: Tyler Mitchell. Fashion Editor: Camilla Nickerson)Vogue US, грудень 2020 (Photo: Tyler Mitchell. Fashion Editor: Camilla Nickerson)

7. Гаррі вірить у карму — і що 2020 рік — це момент для всіх нас, щоб відкритися.

"Я думаю, що тепер саме час відкриватися, вчитися й слухати. Я намагався читати й вчитися так, щоб через 20 років я все ще робив правильні кроки. Я вірю в карму й думаю, що тепер саме час, коли можемо виявити більше доброти, співчуття й терпіння до людей. Нині ми найпідготовленіші, щоб слухати й рости".

8. Гаррі — цінитель жіночого одягу.

"Іноді я заходжу до якої-небудь крамниці й розумію, що задивляюся на жіночий одяг — він чудовий. У житті завжди так — вибудовуючи всілякі перепони, ти внаслідок обмежуєш лише самого себе. Одяг приносить втіху. Я ніколи особливо не замислювався про його значення, речі просто стають частиною творчого процесу".

Vogue US, декабрь 2020 (Photo: Tyler Mitchell. Fashion Editor: Camilla Nickerson)Vogue US, грудень 2020 (Photo: Tyler Mitchell. Fashion Editor: Camilla Nickerson)

9. Яскравий сценічний стиль Гаррі навіяний музичними іконами минулого.

"Люди, на яких я взорувався в музиці — Принц і Девід Бові, Елвіс, Фредді Мерк’юрі й Елтон Джон — вони справжні шоумени. Спостерігати за ними в дитинстві було просто приголомшливо. Тепер, коли я вдягну щось яскраве, то не почуваюся божевільним. Думаю, якщо ти знайшов щось, у чому почуваєшся комфортно й класно, то ця річ стає своєрідним костюмом супергероя для тебе".

10. Найбільший висновок Гаррі у 2020 році — відкрити для себе істинне значення щастя.

"Локдаун дав мені дійсно гарний урок у тому, що робить мене щасливим. Чесно кажучи, мені просто подобається бути поруч із моїми друзями. Це був мій найголовніший висновок".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.