До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше фарбування цього літа, як у Девіда Бекхема

Девіду Бекхемові все личить. За останні 30 років колишній футболіст та ікона стилю змінював свій імідж десятки разів — від мелювання в 1990-х і стрижки, майже під нуль у нульові, до натурального світло-русявого волосся у 2010-му й суворого жмутка у 2018-му. Останнім часом Бекхем зупинився на виборі стрижки, подібної на щось середнє між undercut з 2014-го й ультракоротким волоссям середини нульових. Проте експерименти з волоссям не закінчилися. Цього разу колишній футболіст вибрав для себе нове фарбування волосся — платиновий блонд.

Днями Девід вирушив зі своїми синами Ромео й Крузом до улюбленого стиліста волосся Джоша Вуду й здивував своїх шанувальників новим іміджем. Бекхем зробив коротку стрижку й пофарбував волосся в попелястий відтінок, як у його середнього сина Ромео, який нещодавно став обличчям чоловічої колекції Saint Laurent осінь-зима 2021/2022. Новим стилем Бекхем показав своїм шанувальникам, що експерименти з іміджем можливі в будь-якому віці. Девід іронічно підписав знімок: "Іноді хлопчикам потрібно нагадувати, хто зробив це першим у 1990-х. За виразом їхніх облич зрозуміло, що їм це не подобається".

Реклама

Однак Девід не єдина знаменитість, хто пофарбував цього літа волосся в попелястий відтінок. Зокрема, фронтмен музичного гурту Maroon 5 нещодавно перефарбував свій ірокез в платиновий блонд, відомий колумбійський співак Малума також змінив імідж і вибрав світлі відблиски на темному волоссі, а зірка покоління Z, Еван Мок, днями змінив цукерково-рожевий колір волосся і став білявцем. На цьому список чоловіків, які вибрали світле забарвлення, цього літа не закінчується. До списку знаменитостей приєднався американський футболіст Клівленд Браунс, колишній хлопець Кортні Кардаш’ян, Скотт Дісік, а також репер Machine Gun Kelly. Vogue.ua зібрав світлини знаменитостей, які вибирають цього літа модний платиновий блонд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.