До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стильно носити краватку: показують знамениті чоловіки

Нерідко у молодих чоловіків краватки асоціюються з уніформою офісних працівників або з одягом, який носили їхні батьки. Сорочка з випрасуваним коміром, чорні штани, піджак і краватка — в такому вбранні зустрічаєш чоловіків повсюдно. У багатьох з них є краватки майже на будь-який випадок — від простої чорної до барвистої з візерунком пейслі — і в його шафі, напевно, є навіть спеціальний вішак, на якому вони всі дружно зберігаються.

Останнім часом цей класичний аксесуар дедалі частіше переосмислюють у своїх вбраннях представники молодого Голівуду — і роблять це неабияк. На червоних доріжках знаменитості зав'язують краватки новими, цікавими способами, аж ніяк не традиційними.

Реклама
Джейден СмитДжейден Сміт

До прикладу, — Джейден Сміт. Ще у вересні молодик нядяг костюм MSFTSrep з принтом, який доповнив класичною чорною краваткою. Поверх неї були нашаровані купи намист і перлинних ниток. Рішення Сміта нагадало той випадок, коли Френк Овшен надяг чорну краватку на Met Gala 2019. Аксесуар виглядав з-під спортивного анорака Prada замість традиційного блейзера — стилізація, яка була несподівано свіжою і крутою.

Такі зірки, як Нік Джонас, Lil Uzi Vert та FINNEAS, нещодавно довели, що боло або краватка-метелик також можуть бути зірковим аксесуаром. Цього року на Met Gala американський репер Lil Uzi Vert був одягнений у костюм Thom Browne зі спеціально розв'язаною краваткою-метеликом. Також цього року на церемонію вручення премії "Греммі" FINNEAS він прийшов у рожевому костюмі Gucci, доповнивши свій образ тонкою чорною краваткою, зав'язаною в бант. Краватка-боло Ніка Джонаса Prada, яку він надягнув торік на червону доріжку премії "Золотий глобус", надала навіть його простому двобортному костюму сучаснішого й актуальнішого вигляду. Без краватки багато з цих убрань, мабуть, здавалися б незавершеними. Іноді ця річ — не просто формальний аксесуар, а радше вишуканий спосіб пов'язати образ докупи.

Текст: Christian Allaire
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.