До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хлопець із перловою сережкою: які прикраси носять сучасні чоловіки

Чоловічі прикраси — два слова, які нерідко викликають подив і асоціації з Містером Ті або гангстерами, що полюбляють масивні браслети й ланцюги. Але найгірше те, що багато хто як і раніше вважає, що прикраси — істинно фемінні аксесуари.

A$AP Rocky на шоу Loewe весна-літо 2020

Поняття "ювелірні вироби для чоловіків" набуло тавра й упродовж десятиліть обмежувалося лише кількома банальними варіантами на ринку. Тривалий час єдиними доступними опціями були лише годинник або обручки — кінець історії.

Реклама

Завдяки молодим зіркам прикраси стали невіддільною частиною будь-якого стильного чоловічого гардероба. Звісно, чоловіки роками носили ланцюги й каблучки, але тільки в останні роки вони почали носити свої прикраси з гордістю.

<b>felicia jewl</b>

Це почуття можна було спостерігати в останніх модних сезонах, коли образи на показах деяких з найбільших лейблів не були б завершені без рясно розкиданих прикрас по всьому тілу. Gucci, Versace і Maison Margiela очолили тенденцію.

Поєднання тонких золотих або срібних смуг з блискучим великим коштовним камінням і показним дизайном — must have ювелірного всесвіту. Це заслуга креативного директора Gucci Алессандро Мікеле, який за останні кілька шоу представив яскраві й масивні прикраси, які показали середній палець (та інші) мінімалізму.

<b>asap mewl</b>

Особливо популярні сьогодні різні намиста. У кожного чоловіка має бути хоча б одне з тонким металевим ланцюгом, що відповідає ретельному балансу довжини й ледь визирає вище від верхнього ґудзика сорочки з розстебнутим коміром. Стильним останнім часом є шкіряне кольє або краватка Боло, як у Prada й Versace. Не поступається йому й перлова нитка, яку особливо полюбили Гаррі Стайлс, A$AP Rocky і Вільямс Фаррелл.

Гаррі Стайлс у Лондоні, 2019

Браслети — єдина прикраса, під час вибору якої все має бути просто. Це означає, що потрібно вибирати або матову металеву стрічку, просте кільце ланцюга або їхню комбінацію. Якщо ви збираєтеся носити їх на тому ж зап’ястку, де й годинник, то що тоншими будуть браслети, то краще.

Брошка — чудовий спосіб підкреслити будь-який образ. Один з величезних плюсів брошки в тому, що вона не закріплена за певною частиною тіла, до якої її обов’язково потрібно чіпляти. Цей аксесуар вважають вищою формою самовираження. Карл Лагерфельд, наприклад, був відомим шанувальником цієї прикраси, і носив свою брошку на краватці.

A$AP Rocky (фото: @asaprocky)

Дедалі більше чоловіків роблять пірсинг у вухах, а модні бренди та ювеліри не проминають можливості догодити новій категорії клієнтів. Ніщо так не свідчить про самовираження, як чоловіча сережка — чи то тонке кільце, чи то модна заява у вигляді великої перлини.

Хоч яку прикрасу виберете, вона може стати прекрасним доповненням до вашого повсякденного образу, додасть йому унікальності й підкреслить індивідуальний стиль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.