До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

HBO Max випустить спеціальний фільм до 20-річчя "Гаррі Поттера"

HBO Max випустить спеціальний фільм під назвою "Повернення до Гоґвортсу", присвячений 20-річчю виходу стрічки "Гаррі Поттер і філософський камінь". У зніманні спецвипуску візьмуть участь Деніел Редкліфф, Емма Вотсон і Руперт Грінт, поряд з іншими членами оригінального акторського складу.

Эмма Уотсон, Дэниел Рэдклифф и Руперт Гринт в фильме Емма Вотсон, Деніел Редкліфф і Руперт Грінт у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь"

Головне тріо чарівників Гоґвортсу возз’єднується, щоб розповісти про свої пригоди двадцятирічної давнини. Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Вотсон прилучаться до режисера Кріса Коламбус та інших акторів з усіх восьми фільмів про Гаррі Поттера в спеціальній ретроспективі HBO Max, присвяченій річниці виходу першого фільму франшизи "Гаррі Поттер і філософський камінь", яка відбулася 20 років тому.

Реклама
Дэниел Рэдклифф и Том Фелтон в фильме Деніел Редкліфф і Том Фелтон у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь"

Прем’єра стрічки "Повернення до Гоґвортсу" відбудеться на каналі HBO Max 1 січня 2022 року. Згідно із синопсисом, у цьому повнометражному фільмі "розповідається захоплива історія через абсолютно нові докладні інтерв’ю та бесіди з акторами".

Дэниел Рэдклифф в фильме Деніел Редкліфф у фільмі "Гаррі Поттер і філософський камінь"

Серед інших акторів оригінальних фільмів, до знімання спеціального випуску приєднаються Гелена Бонем Картер, Роббі Колтрейн, Рейф Файнс, Джейсон Айзекс, Гері Олдман, Імельда Стонтон, Том Фелтон, Джеймс Фелпс, Олівер Фелпс, Марк Вільямс, Бонні Райт, Альфред Енох, Меттью Льюїс, Еванна Лінч і Ян Гарт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.