До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джастін Бібер — нове обличчя Balenciaga

Канадський музикант Джастін Бібер став обличчям останньої рекламної кампанії Демни Гвасалії для Balenciaga.

Джастин Бибер в рекламной кампании Balenciaga осень-зима 2021/2022Джастін Бібер у рекламній кампанії Balenciaga осінь-зима 2021/2022

Пам’ятаєте Паризьку подорож Джастіна Бібера менш як місяць тому? Романтичні прогулянки містом з його дружиною Гейлі? І навіть зустріч із президентом Емануелем Макроном і першою леді? Виявилося, що його мандрівка мала й робочий характер. Канадець став зіркою новітньої рекламної кампанії Balenciaga сезону осінь-зима 2021/2022. У кампейні, який зняла художниця й фотографка Кеті Граннан, суперзірка позує в об’ємному чорному шкіряному бомбері, чорних спортивних штанах, білих шкарпетках і парі нових кросівок Dadcore. Показово, що в руках Бібер тримає матово-чорну версію знаменитої сумки Balenciaga City — одного з найзнаковіших аксесуарів початку-середини 2000-х, улюблену Ліндсі Лохан, близнят Олсен і Ніколь Річі.

Реклама
Изабель Юппер в рекламной кампании Balenciaga осень-зима 2021/2022Ізабель Юппер у рекламній кампанії Balenciaga осінь-зима 2021/2022

У кампанії також узяла участь Ізабель Юппер, що не дивно. Французька актриса недавно вдягла сукню Balenciaga на Каннський кінофестиваль на прем’єру фільму "Все пройшло добре". Бібер і Юппер наслідують Карді Бі, одну з небагатьох зірок, що представляли Balenciaga. У вересні 2020 року гіп-гоп-виконавиця з’явилася в рекламній кампанії колекції сезону осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.