До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джастін і Гейлі Бібери зустрілися з Еммануелем і Бріджит Макронами у Франції

Днями Джастін і Гейлі Бібери прилетіли до Парижа, чим викликали особливий інтерес папараці до себе. А після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном і його дружиною Бріджит і зовсім стали найобговорюванішими гостями французької столиці. Відомо, що Бібер попросив президента про аудієнцію і той радо прийняв іноземних гостей. Зустріч відбулася 21 червня в Єлисейському палаці. Деталей візиту поки не розголошують, проте деякі джерела стверджують, що Бібер обговорював з Макроном питання, пов’язані зі справами молоді.

Для офіційного візиту в резиденцію французького президента, Бібери вибрали досить неформальні образи. Гейлі вбралася в бежеву трикотажну сукню-халтер з трикутним вирізом на талії LaQuan Smith, нюдові босоніжки Femme і взяла до рук коричневу сумку Little Liffner. Тим часом Джастін одягнув класичний костюм Celine в дрібну смужку, світлу сорочку й блакитні кросівки Nike.

Джастін і Гейлі Бібери
Джастін і Гейлі Бібери

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.