До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деніел Лі залишає посаду креативного директора Bottega Veneta

Британський дизайнер Деніел Лі залишає Bottega Veneta. Про це йдеться в несподіваній заяві Kering. На посаді креативного директора бренду дизайнер працював трохи більш як три роки, приєднавшись до модного Дому 1 липня 2018 року.

Дэниел ЛиДеніел Лі

"Bottega Veneta і Деніел Лі оголошують про своє спільне рішення припинити співпрацю, — заявили в Kering. — Він привніс у бренд нову енергію і зробив великий внесок у розвиток". Причин такого рішення не називають.

Реклама

За час роботи в Bottega Veneta Лі вдалося широко популяризувати бренд за допомогою радикальних стратегій, як-от видалення облікового запису в Instagram чи організація таємних салонних показів. До того ж дизайнер зумів створити кілька знакових аксесуарів і переосмислити імідж бренду.

Последняя коллекция Дэниела Ли для Bottega Veneta сезона весна-лето 2022Остання колекція Деніела Лі для Bottega Veneta сезону весна-літо 2022"Мій час у Bottega Veneta було неймовірним. Я вдячний за те, що працював з винятковою і талановитою командою, і безмежно вдячний усім, хто брав участь у створенні нашого бачення. Спасибі Франсуа-Анрі Піно за його підтримку й за можливість стати частиною історії Bottega Veneta", — йдеться в заяві Лі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.