До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нерозлий вода: найяскравіша пара українського спорту в зйомці Vogue Man UA х ЦУМ

Призер Олімпіади в Токіо Михайло Романчук та чемпіонка Європи Марина Бех-Романчук — найяскравіша пара українського спорту. Спеціально для вкладення Vogue Man UA осінь-зима 2021/2022 x ЦУМ Михайло та Марина розповіли про те, як це — мають усього три місяці на рік і чому навіть у атлетів є проблеми з вибором ідеального одягу.

На Марині: тренч із поліуретану й поліестеру, ALEXACHUNG; шкіряні черевики, Jimmy Choo. На Міші: бавовняний тренч, The Kooples; бавовняна водолазка, N°21; штани з поліестеру й віскози, Nanushka; шкіряні мюлі, JW Anderson (tsum.ua)

Ми з героями зустрічаємося онлайн: Михайло зараз в іспанській Сьєрра-Неваді, де стартував черговий тренувальний сезон, Марина — в Цюріху, де напередодні взяла бронзу Діамантової ліги зі стрибків у довжину.

Реклама
Світер із вовни й акрилу, Nanushka (tsum.ua)

Романчук привіз із Токіо дві олімпійські медалі: срібну й бронзову. Марина, яка несамовито вболівала за чоловіка, найбільше переживала, що він засмутиться. І спочатку він не був радий результату: "На Олімпіаду ніхто не їде за другим місцем, потрібна лише перемога". Але піднявшись на п'єдестал, усвідомив: у медалі, цьому маленькому шматочку металу — роки наполегливої ​​праці й поневірянь. Справа не в перевантаженнях (два тренування в басейні по 2,5 години щодня, зал, чіткий раціон, щоб утримувати змагальну вагу 76,5-77,5 кг при 191 см зросту); найскладніше — розлука з родиною. Через змагання і збори вони проводять порізно дев'ять місяців на рік. Це особливо складно, враховуючи, що вони тільки-но відсвяткували третю річницю весілля.

Пальто з нейлону, Nanushka; бавовняга сорочка, JW Anderson (tsum.ua)

Вони — справжні інфлюенсери з 400 тисячами передплатників на двох в Instagram. Михайлу властива самоіронія: плавки з леопардовим принтом, які він приніс на минулу зйомку для квітневого Vogue Man UA, "зробили" кадр; Марина по-справжньому захоплена модою і любить шопінг — каже, часто бувають з чоловіком в ЦУМі.

На Міші: вовняний шарф, Marni; бавовняні шкарпетки, FALKE; гумові черевики, Bally. На Марині: вовняний шарф, шкіряні чоботи, все – Marni (tsum.ua)

Фігури в обох — як і личить олімпійським богам, але підбирати одяг складно через професійні особливості. "У Міші широкі плечі й довгі руки, — пояснює Марина, — у мене накачані стегна, і, якщо джинси сидять на них добре, то в талії будуть завеликі на два розміри". Фото Марининої талії можна поміщати на білборд: еталонний six-pack. Але це не заради краси: прес для стрибунів у довжину — необхідна умова успіху. "У стрибку, в фазі польоту, важливо високо тримати ноги, а це можливо лише завдяки м'язам", — пояснює Марина.

На Міші: гольф із вовни й кашемиру, Eleventy; плавки, окуляри, все – власність героя. На Марині: боді з органічної бавовни, Marine Serre (tsum.ua)

Навіть у рідкісні моменти разом вони не сидять удома. У перші ж після довгої перерви вихідні, опинившись удвох, вирушили в Бакоту, дивовижної краси місце в Хмельницькій області. Кажуть, збираються повернутися через рік з наметами і в товаритві близьких людей. Коли я запитую, як вони бачать себе через двадцять років, відповідають в один голос: хочуть подорожувати Європою й Америкою з дітьми, про яких мріють. "Спорт — не вічний, все-таки сім'я — це головне".

Сорочка і брюки з поліестеру й поліуретану, все – Nanushka; вовняна водолазка, Eleventy (tsum.ua)

Текст: Олена Пономаренко
Фото: Stephan Lisowski
Стиль: Venya Brykalin
Зачіски: Alexandra Vetrova
Макіяж: Sveta Rymakova
Асистенти фотографа: Sasha Tsurkan, Sasha Zemliakov
Асистенти стиліста: Viktoria Filipova, Sasha Dudchenko
Асистентка перукаря: Anastasia Kosh
Продюсерка: Marina Sandugey-Shyshkina
Особлива подяка – клубному коттеджному містечку Riviera Village
Усі речі для зйомки надані tsum.ua

Відео: Slava Davydov

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.