До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До 30-річчя Незалежності України вітрини ЦУМу прикрасили роботи українських дизайнерів

До 30-річчя Незалежності України у вітринах ЦУМу представлені образи з колекцій українських дизайнерів. Крім цього, на 1-му поверсі центрального універмагу розміщений спеціальний pop-up корнер з локальними брендами.

Вітрини ЦУМу щосезону привертають і заворожують увагу мільйонів відвідувачів і перехожих. В останні роки за їхнє оформлення креативна команда універмагу дістала безліч міжнародних нагород. До 30-річчя Незалежності України вперше в історії сучасного універмагу у вітринах ЦУМу представлені речі тільки українських дизайнерів. У такий спосіб команда відзначила здобутки представників вітчизняної модної індустрії за період незалежності. ЦУМ Київ — головний бізнес-партнер українських дизайнерів, які прославляють країну, сміливо експериментують, спонукають до розумного використання ресурсів і стають прикладом для наслідування. Демонструючи динамічний розвиток, високу якість і відповідність сучасним трендам, нині на світовій арені вони вільно конкурують з міжнародними брендами.

Реклама

У вітринах представлені колекції FROLOV, Valery Kovalska, Ksenia Schnaider, Artem Klimchuk, Sleeper, Marianna Senchina, T.Mosca, Anna October, Katerina Kvit, Nadya Dzyak, GUDU, Jul, а також аксесуари й прикраси Gunia Project, Lutiki, Mari.B, Vikele Studio, Rockah і Artup. З 17 по 24 серпня на відвідувачів універмагу очікує особливий тиждень під егідою ініціативи Support Your Locals — спеціальні пропозиції та подарунки на знак подяки за придбання речей українських брендів. Нагадуємо, що одяг, взуття та аксесуари понад 100 українських дизайнерів можна придбати на 3-му поверсі ЦУМу і на tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.