До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні з ефектом металік

Якщо лелітки, головний зірковий декор цього сезону, вже добряче надокучили, радимо звернути увагу на не менш гарні сукні з ефектом металік — завдяки їм ви в прямому сенсі сяятимете й не залишитеся без уваги оточення. Vogue.ua зібрав гід ностальгічними сукнями в стилі диско зі всілякими металевими переливами, які стануть найкращими супутниками новорічних урочистостей.

Burberry

Найактуальнішими цього сезону стали сукні відтінку хромованого срібла: такі варіанти можна знайти в колекціях Andrew Gn, Paco Rabbane, Alberta Ferretti, Sportmax, Altuzarra, Miu Miu, Erdem і Versace. Вони гарні не тільки своєю самодостатністю, адже їм не потрібне складне облямування у вигляді багатоярусних прикрас, але й своєю функціональністю: поєднувати такі сукні можна і з улюбленими лодочками на підборах, і армійськими черевиками, і пальтом довжини максі, і навіть з об’ємним пуховиком. Ще одними фаворитами сезону стали сукні із золотистим відблиском, як у колекціях Emilia Wickstead і Y / Project. Найкращими спільниками таких моделей стануть популярні геометричні сумки та взуття з квадратним носком. Сукні з ефектом металік стануть непоганою інвестицією в базовий гардероб, адже дизайнери настійно рекомендують забути про скромність і радять носити їх не тільки в особливих випадках, але і в будні.

Реклама

<b>платья металлик</b>
В чем встретить Новый год: платья с эффектом металлик

Vogue.ua зібрав 10 найкращих суконь з ефектом металік для майбутніх святкових виходів.

<b>платья металлик предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.