До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні з пір’ям

Позмагатися з лелітками за рівнем "святковості", мабуть, може тільки пір’я — сукні з таким декором завжди викликають у модниць тільки найніжніші почуття: ця складна у втіленні, але дуже ефектна прикраса миттєво переносить у мюзикли часів золотого століття Голлівуду. Vogue.ua зібрав найошатніші сукні з пір’ям для яскравих образів на порозі Нового року.

Rochas
Erdem
Ermanno Scervino
Giambattista Valli

Поточного сезону свої варіанти представило багато брендів: знайти відповідний можна в колекціях Giambattista Valli, Erdem, Ermanno Scervino, Givenchy, Oscar de la Renta та інших. Зухвалі міні, стримані міді й розкішні максі — політ фантазії дизайнерів по-справжньому великий. Головний трюк у стилізації суконь з пір’ям — гра на контрастах: радимо звернути увагу на незвичні комбінації з твідом, як у Giambattista Valli, оксамитом, як у Rochas і Oscar de la Renta, розсипом леліток, як в Ermanno Scervino, і тонким мереживом, як в Elie Saab і Givenchy. Серед кольорів популярні пастельні й пудрові переливи рожевого й ніжно-блакитного, а також тренд поточного сезону — пурпурова фуксія. Не менш ефектним комбо стане класичне поєднання білого й чорного: елегантні вечірні сукні до підлоги, розшиті пір’ям і майстерно оздоблені перлами, стануть справжньою окрасою будь-якого свята.

Реклама
Bibhu Mohaprata
Givenchy
Oscar de la Renta
Elie Saab

Vogue.ua зібрав 10 суконь з пір’ям для ефектних святкових образів.

<b>платья с перьями предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.