До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти новий рік: сукня з лелітками

Лелітки — незамінний атрибут зимових свят: вони як ніщо інше здатні надати образу грайливості й правильного настрою. Колекції осінь-зима 2020/2021 засвідчили — розсипам леліток бути, до того ж у великій кількості. Vogue.ua створив гід всілякими блискучими сукнями: зухвалими міні в стилі 80-х, трендовими максі й асиметричними міді.

Bottega Veneta
Celine
Ami
Louis Vuitton

Цього сезону популярні лелітки найрізноманітнішого калібру: від розсипу тисячі дрібних, що прикрашають розкішні довгі сукні, як на показі Valentino і Bottega Veneta, до великих з "ефектом хамелеона", що гарно переливаються на світлі, як в Ami та Paco Rabanne. Не варто думати, що такі сукні доречні тільки для розкішних нічних вечірок у стилі "Великого Гетсбі" — там вони, звісно, матимуть найвиграшніший вигляд. Однак удень ​​велику кількість леліток можна врівноважити однотонним пальтом — потрібний ефект така сукня матиме навіть без світла софітів.

Реклама
JW Anderson
Valentino
Saint Laurent

Хоч сукні з лелітками й не потребують додаткового декору, поточного сезону дизайнери радять відкинути всі забобони й обігравати образ великими моносережками, як на показі Balmain, багатством блискучих каменів на знову популярних чокерах, браслетах і кольє, як в Off-White, і мінісумками з майстерною вишивкою. Одним з головних стилістичних прийомів стала гра на контрастах: до делікатної сукні Paco Rabbane радять вибирати високі чоботи на масивній платформі й шкіряну кольчугу, а сяйливу мінісукню від Louis Vuitton краще доповнити козаками в байкерському стилі.

Balmain
Off-White
Paco Rabbane

Vogue.ua вибрав 10 модних суконь з лелітками для майбутніх зимових свят.

<b>платья с пайетками предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.