До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 речей, які мають з'явитися в гардеробі цієї осені

Прийшла осінь, і пора підготувати модний гардероб. Щоб не витрачати багато часу на пошуки актуальних речей, пропонуємо заглянути в акаунти до streetstyle-зірок і подивитися, що вони вибирають у цьому сезоні. На порядку денному вересня: об'ємні чоловічі бомбери, джемпери в морську смужку, шовкові хустки, які можна зав'язати кількома способами, білі широкі брюки та трикотажні кардигани, іменовані "топами-шторками". Vogue.ua зібрав 5 найнеобхідніших речей, які повинні прикрасити гардероб цієї осені.

Об'ємний бомбер

Якщо ви все ще роздумуєте, яку куртку купити в новому сезоні, то тепер у вас є готове рішення — об'ємний чоловічий бомбер. Університетська куртка з упізнаваними спортивними манжетами, великими цифрами і об'ємними нашивками у стилі американських студентів, тепер головне придбання сезону. Streetstyle-активістки модних столиць уже обзавелися знаковим елементом нового сезону і щосили демонструють свої обновки в Instagram. Головний плюс таких курток у тому, що вони однаково добре римуються як зі спортивними штаньми і джинсами, так і вдало доповнюють спідниці в складку й вечірні сукні.

Реклама
Бретонка

Цієї осені головні streetstyle-інфлюенсери радять придбати бретонку. Модний джемпер у смужку, що відсилає до уніформи моряків, одна з наймодніших речей цього сезону. Носити бретонку дівчата пропонують кількома способами. До прикладу, модна блогерка з Кроненберга Анук Ів поєднує тільняшку з білими джинсами і балетками, а Еллен Клаессон доповнює бретонку велосипедками і маскулінним жакетом.

Шовкова хустка

Шовкові хустки, про які на якийсь час забули, цієї осені повернулися на модні подіуми, надалі ставши улюбленим аксесуаром streetstyle-активісток. Ви можете носити їх, як Джіджі і Белла Хадід на шоу Versace, або надихнутися образами з показів Max Mara і Christian Dior, зав'язавши їх у стилі "а-ля бабуся". Це далеко не всі способи, як вписати шовкову хустку в свій гардероб. Ви можете також прикрасити нею зачіску, вплітаючи у хвіст, косу або пучок за прикладом fashion-блогерки Каміль Шар’є.

Трикотажний топ-шторка

У новому сезоні на зміну топам із зав'язками на талії прийшли укорочені трикотажні кардигани на один гудзик, які ще називають "топи-шторки". Сексуальні мінікардигани, на які зробив ставку в цьому сезоні Симон Порт Жакмюс, припали до смаку модницям, і вони почали купувати собі ефектні моделі всіх можливих відтінків — від класичного чорного до яскравої фуксії. І нехай топ-шторка не найпрактичніша річ для осіннього сезону, проте вона має з'явитися в гардеробі, як мінімум, щоб зробити модну streetstyle-фотку в Instagram.

Білі широкі штани

Не варто боятися білого кольору в осінній сезон. Навпаки, серед численних чорних і сірих образів на вулицях, білий колір буде мати свіжий і елегантний вигляд. Пропонуємо озброїтися білими широкими брюками в цьому сезоні за прикладом Розі-Хантінгтон Вайтлі. Модниця вибрала цієї осені модель спортивного крою The Row і доповнила їх базовим топом Hermes і жакетом Toteme у відтінку збитих вершків. Інша модниця Софія Рое пропонує поєднувати брюки-палаццо з кроп-топом і укороченим блейзером.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.