До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: три ідеї, з чим носити слінгбеки цього сезону

Слінгбеки — мабуть, найтрендовіше взуття поточного сезону. Його часто можна було помітити не тільки на подіумах, а й на вулицях модних столиць — streetstyle-зірки полюбили слінгбеки не менш від дизайнерів. І не дивно: це взуття з ремінцем на п’яті практичне й універсальне. Vogue.ua розібрався, з чим носити слінгбеки цього сезону.

З трикотажем

Затишні кардигани, сорочки поло й регбійкитрикотаж продовжує свою переможну ходу як на подіумах, так і на вулицях, і в стрічках соціальних мереж. Слінгбеки на мініпідборах, однотонна мідіспідниця й улюблена трикотажна позиція — універсальна формула осіннього образу.

Реклама
Зі штанами

Крім очевидних штанів палацо, радимо поєднувати слінгбеки із шовковими злегка розкльошеними штанами або навіть штанами карго. Базові однотонні аксесуари доповнять сміливий образ.

Зі спідницею

Базові чорні або яскраві слінгбеки матимуть гарний вигляд і зі спідницею. Доречні будуть і шкіряні міні, і яскраві трикотажні позиції простого крою та без декоративних елементів. Заримувати цей мікс радимо з об’ємною футболкою або асиметричною сорочкою, щоб прикрасити спокійний низ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.