До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних спідниць, у яких захочеться зустріти весну

З настанням тепла перше, до чого непокірно тягнеться рука, – шкіряна куртка, улюблені туфлі і, звичайно ж, спідниця. Найкраще, якщо вона буде нова. У сезоні весна-літо 2019 у тренді – як романтичні і жіночні міді, так і зухвалі міні або елегантні максі. Vogue.ua зібрав п'ять головних моделей спідниць, в яких захочеться зустріти перше тепло.

Плісировані

Плісирована спідниця – головна гостя сезону весна-літо 2019. Вона може бути шовковою, шкіряною, трикотажною, монохромною або, навпаки, складатися зі шматочків абсолютно різних тканин і квітів, грубої фактури або декорована ніжним принтом. Дівчата охоче комбінували їх з піджаками маскулінного крою, худі, бомберами або в парі з легкими светрами на недавно минулих тижнях моди.

Реклама
Streetstyle

<b>плиссе юбки</b>

Асиметричні

Головна конкурентка спідниць-плісе – асиметрична, яка семимильними кроками наближається до титулу головної спідниці цієї весни. Дизайнери експериментують з її довжиною і фасоном, а також пропонують безліч варіацій тканин і фактур. Справжній джек-пот – асиметрична спідниця-плісе, якої до того ж ще буде безліч соковитих відтінків малини і полуниці.

Streetstyle

<b>асимметриия юбки</b>

Клітинка

Картаті спідниці зовсім ще не набридли гостям модних столиць. Так, дівчата приміряли моделі прикрашені великою різнобарвною клітинкою або посипані дрібним візерунком. Одягати такі спідниці найкраще з однотонним верхом у вигляді водолазки, повітряної романтичної блузи або базової oversize-футболки з ненав'язливим принтом, щоб не перевантажувати образ. Майстер-клас дають модні гості Парижа, Мілана, Лондона і Нью-Йорка.

<b>клетка юбки</b>

Напівпрозорі

Сміливим дівчатам, готовим до нових модних експериментів, варто звернути увагу на напівпрозорі спідниці довжини міді, зшиті з найлегших і невагомих матеріалів, як тюль або шовкова органза. Саме такі моделі в парі зі знаковими жакетами Bar заграють по-особливому ефектно.


<b>полупрозрачные юбки</b>
Шовкові

Любителькам мінімалізму варто придивитися до шовкових монохромних спідниць всіх нюдових відтінків, які знайдуть собі пару у вигляді ботильйонів-панчішок і вільних або приталених жакетів.

<b>шелковые юбки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.