До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по шкіряних куртках сезону весна-літо 2019

У лютому тільки і хочеться думати про весну і візуалізовувати в голові картинку з легкими сукнями, невагомими блузами і шкіряними куртками. До речі, цього сезону весна-літо 2019 звичні шкіряні моделі отримали нову інтерпретацію: об'ємні плечі, асиметричний крій, наявність численних кишень, занадто короткі або навпаки подовжені варіанти, ніби зняті з чоловічого плеча. Vogue.ua зібрав найстильніші шкіряні куртки, які необхідно купити цієї весни.

Givenchy весна-літо 2019
Асиметричні моделі

Для сміливих дівчат, готових до експериментів, дизайнери підготували цікаві моделі шкіряних жакетів та курток. Так, у новій колекції Alexander McQueen легка мереживна сукня в середньовічному стилі знайшла собі пару у вигляді асиметричного жакета зі шлейфом, а Miu Miu прикрасили куртку складного крою за допомогою великого банта.

Реклама
Alexander McQueen весна-літо 2019
Miu Miu весна-літо 2019
Hermes весна-літо 2019
Oversize

Зараз на верхівці популярності маскулінні шкіряні куртки, які можна знайти в колекціях Coach 1964, Balmain і Redemption. Такі моделі надають дівчатам особливий шарм і підкреслюють крихкість фігури.

Redemption весна-літо 2019
Balmain весна-літо 2019
Coach 1964 весна-літо 2019
Спортивні

Тема спорту не перестає надихати дизайнерів. Шкіряні куртки, ніби зняті з плечей зірок бейсболу та регбі трансформувалися в жіночі моделі, прикрашені геометричними візерунками, стьобаними деталями, зображеннями цифр і спортивних емблем. Саме такі куртки вибирає Гейлі Болдвін і Кендалл Дженнер.

Iceberg весна-літо 2019
Louis Vuitton весна-літо 2019
Jeremy Scott весна-літо 2019
Шкірянка

З року в рік куртка-шкірянка не втрачає своєї актуальності. Цієї весни Coach 1964 пропонують металізовану модель, декоровану довгою бахромою, Balmain зробили ставку на контрастні деталі і широкополі плечі, а Givenchy заправили косуху у вільні штани із завищеною талією.

Givenchy весна-літо 2019
Coach 1964 весна-літо 2019
Balmain весна-літо 2019
1990-і

Все нове – це добре забуте старе. Так, чоловічі шкіряні куртки з 90-х років перекочували в жіночий гардероб цієї весни, де отримали нове мінімалістичне прочитання.

Prada весна-літо 2019
Salvatore Ferragamo весна-літо 2019
Hermes весна-літо 2019
Вкорочена

Кроп-версії шкіряних курток і косух показали Philipp Plein, Alexander Wang і Celine. Так, Філіп Плейн в найкращих традиціях німецького модного Будинку декорував куртку численними шипами, Еді Сліман у своїй першій колекції для Celine представив класичну модель укороченої шкірянки, яка складе гідну пару вечірньому вбранню. У той час, як Александр Венг зізнався у прихильності до рок-естетики і продемонстрував косуху зі збільшеними плечима і численними грубими ременями.

Alexander Wang весна-літо 2019
Philipp Plein весна-літо 2019
Celine весна-літо 2019
Рептилії

Анімалістичний принт не бажає покидати список головних трендів. За класичними шкіряними куртками зі шкіри рептилій пряма дорога до Tom Ford, сміливі неонові моделі можна знайти у Off-White, а зміїна лакована куртка красується у Miu Miu.

Off-White весна-літо 2019
Tom Ford весна-літо 2019
Miu Miu весна-літо 2019

Vogue.ua пропонує 10 варіантів шкіряних курток, які можна купити вже зараз.

<b>кожанки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.