До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші черевики та ботильйони весна-літо 2021

Помилково вважати, що у весняно-літніх колекціях брендів представлені лише сандалі, в’єтнамки, босоніжки й туфлі. Насправді дизайнери подбали й про перехідний період, пропонуючи взуття для міжсезоння. Нового сезону в арсеналі брендів безліч грубих черевиків, взуття з квадратним носком, ботильйони рожевої колірної гами, пари з перфорацією або металевим мисом, а також лаковані моделі й варіанти в стилі вестерну. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими черевиками й ботильйонами в колекціях весна-літо 2021.

Celine
Грубі черевики

Грубі черевики давно перекочували в гардероби головних модниць і стали базовим взуттям для міжсезоння. Челсі на масивній підошві й черевики в армійському стилі — те саме універсальне взуття, яке виручить у період нестабільної погоди. Таке взуття легко поєднувати абсолютно з будь-яким гардеробом: черевики зі шнурівкою можна взяти в пару до романтичної сукні або улюблених джинсів, а челсі — скомбінувати з брючним костюмом у стилі casual. Радимо шукати модні моделі в колекціях Celine, Sandy Liang і MSGM.

Реклама
MSGM
Sandy Liang
Celine
Рожеві ботильйони

Дизайнери й далі співають оди любові рожевому відтінку, який цього сезону весна-літо 2021 є одним з найпопулярніших кольорів. У своїх колекціях дизайнери продемонстрували романтичні сукні кольору маршмелоу, штани й спідниці кольору Barbie, який так любила Різ Візерспун у фільмі "Білявка в законі", а також всілякі жакети й пальта відтінку фуксії. Не обійшли стороною бренди й ботильйони. Так, Fendi зробили ставку на пари з перфорацією рожевого кольору, а Balmain показали трикотажні ботильйони-шкарпетки.

Balmain
Fendi
Квадратний носок

Квадратний носок, що прийшов до нас із 1990-х, ось уже кілька сезонів поспіль популярний серед головних взуттєвих тенденцій. Якщо ви ще не встигли випробувати на собі цей актуальний тренд, то нині саме час. Streetstyle-зірки головних тижнів моди вже давно носять ботильйони з квадратним мисом, комбінуючи їх з прямими джинсами, розслабленими брючними костюмами й легкими спідницями. Найгарніші пари можна побачити в колекціях Dries Van Noten, Self-Portrait і Salvatore Ferragamo.

Dries Van Noten
Self-Portrait
Salvatore Ferragamo
Лак

Для дівчат, які звикли бути в центрі уваги, пропонуємо придивитися до чорного взуття з лакованої шкіри. Поєднання класичного кольору й ефектного матеріалу робить їх практичною, але водночас помітною деталлю в образі. Нового сезону весна-літо 2021 Sportmax запропонували черевики на масивній підошві, що виходить за краї взуття, а Khaite продемонстрували елегантні ботильйони на невисоких підборах.

Sportmax
Khaite
Козаки

Ковбойські черевики, що відсилають до естетики американських вестернів, не збираються залишати колекції брендів цієї весни, а отже сміливо можна придбати собі нові моделі. Пропонуємо зосередити свою увагу на лаконічних молочних козаках Isabel Marant, що не набриднуть після кількох виходів. Тим часом шанувальниці нестандартних рішень уподобають ковбойські черевики Mara Hoffman, а дівчата, які хочуть відчути колорит Дикого Заходу, зможуть це зробити за допомогою козаків Bally, розшитих традиційними ковбойськими орнаментами.

Isabel Marant
Mara Hoffman
Bally
Металевий мис

Ботильйони з металевим мисом — гостромодний тренд цієї весни. Дівчата, які раніше віддавали перевагу зухвалим парам з металевими шипами або заклепками, оцінять у новому сезоні металевий носок. Подібні ботильйони чудово римуватимуться як з утилітарним денімом і прямими штанами, так і в парі з квітчастими сукнями, створюючи контраст стилів і фактур. Найефектніші ботильйони можна знайти в колекціях Victoria / Tomas і Christopher Kane.

Victoria/Tomas
Christopher Kane
Перфорація

Взуття з перфорацією цього сезону особливо запало в душу дизайнерам. Бренди почали створювати всілякі ботильйони в дрібну сітку, які комфортно носити навіть за теплої погоди. Так, Koche скомбінували ошатний атлас і утилітарну сітку, Fendi запропонували жіночні ботильйони пастельних відтінків, а Bora Aksu показали взуття у вікторіанському стилі зі сміливою перфорацією з боків.

Koche
Fendi
Bora Aksu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.