До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: найошатніші туфлі цієї весни

Яскраві відтінки, сміливі дизайни, блискітки, глітер і кристали: офіційно, ця весна буде найгарнішою. Пропонуємо розпочати сезон з купівлі нових ошатних туфель, які створюватимуть свято щодня. Полонили серця модниць цієї весни слінгбеки Amina Muaddi — від прозорих моделей з лімітованої колекції, розробленої в колаборації з репером A$AP Rocky, до варіантів життєрадісних відтінків з фірмовою пряжкою марки. Інші туфлі, які закохали в себе streetstyle-зірок, стали неонові лодочки Balenciaga, туфлі Попелюшки Mach & Mach, елегантні двоколірні пари Chanel і варіанти з блискучими пряжками Jimmy Choo.

Головні модниці Парижа, Мілана, Лондона та Нью-Йорка вже почали демонструвати свої нові весняні туфлі. Блогерка Еміль Сіндлев, відома своїми яскравими образами, придбала собі, здається, всю колірну палітру туфель. У гардеробі у модниці є блакитні босоніжки з невагомим пір’ям Amina Muaddi, туфлі блакитного відтінку Manolo Blahnik, оновлена ​​модель з великими шипами Valentino і яскраво-зелені слінгбеки. Хлої Гаруш і Каміль Шар’є вибрали напівпрозорі туфлі Amina Muaddi, Леоні Ганне зробила ставку на найблискучіші босоніжки цього сезону Mach & Mach, подібні до ювелірної прикраси, а Перніль Тейсбек вибрала класику — лодочки без підборів Chanel. Напередодні 8 березня пропонуємо розглянути ближче найефектніші пари туфель і вибрати модель собі до смаку.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.