До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожевий — наймодніший колір цієї весни

Рожевий колір знову голосно заявляє про себе і виходить на позицію лідера в сезоні весна-літо 2021. Яскравий і життєстверджуючий, він вступає на модний подіум у всьому своєму різноманітті: від уже звичної фуксії, що полюбилася багатьом, до ніжного пильно-рожевого, який розкриває жіночність, м'якість і силу водночас.

<b>розовый цвет фуксия весна-лето 2021</b>

Реклама

Прийдешньої весни саме приглушений рожевий стане головним хітом сезону. Трохи менш агресивні і більш романтичні відтінки можна було помітити в колекціях Prada і Proenza Schouler. Dior і Salvatore Ferragamo зробили ставку на ефектну комбінацію світлого і темного переливів рожевого, а Gucci для своєї максісукні з асиметричним топом вибрали актуальний відтінок Baby pink. Носити рожевий можна вже зараз: починати з одного елемента, наприклад, маскулінної сорочки, як у Valentino, або йти ва-банк і збирати total pink, як на показі Versace, — вибір за вами.

<b>розовый цвет бледный весна-лето 2021</b>

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших речей всіх відтінків рожевого для грайливих і стильних образів.

<b>розовый цвет предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.