До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші блакитні сукні в колекціях українських дизайнерів

Багатогранний блакитний колір може бути ніжним, м'яким, чуттєвим, глибоким та свіжим. Блакитний колір асоціюється зі свободою, легкістю та спокоєм – тим, чого зараз найбільше хочеться всім українцям. У колекціях українських дизайнерів представлено велику палітру цього приємного ока відтінку. Найбільше уваги бренди приділили цього сезону створенню літніх суконь у блакитній колірній гамі – від відтінку морської хвилі до солодкої вати. У центрі уваги опинилися струмливі сукні з крепу, бавовняні вишиванки, елегантні комбінації з невагомого шовку, романтичні образи з оборками і сексуальні міні.

Значною перевагою блакитного кольору є його універсальність. Так, цей ніжний відтінок підходить як брюнеткам, так і білявкам, і добре поєднується з іншими кольорами: білим, бежевим, рожевим, лавандовим, фісташковим і жовтим кольором. Поєднання останнього відтінку з блакитним цього року особливо популярне серед модниць, адже це не просто актуальний мікс відтінків, а й демонстрування своєї громадянської позиції. Цього літа вибирайте романтичну сукню Poustovit з квітковим принтом, об'ємний образ із гофрованої тканини J’amemme, що нагадує велику хмару, жіночну сукню Anna October у відтінку блакитної води або патріотичну вишивку Foberini. Більше найбажаніших суконь у блакитних відтінках дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.