До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: ошатні блузи

Щоб покрасуватися на новорічній вечірці, не обов’язково вибирати лише вечірні сукні. Можна легко обійтися ошатною блузою, яку легко подружити як зі штанами-палацо, так і улюбленим денімом або елегантною спідницею. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 дизайнери запропонували всілякі урочисті варіанти для святкування Нового року. У центрі чарівної історії опинилися: напівпрозорі блузи, варіанти з бантами біля шиї, моделі з металічним блиском, блузи з лелітками та романтичні зразки зі шлярками й рюшами. Vogue.ua зібрав п’ять головних блуз, у яких захочеться зустріти Новий рік 2021.

Ulla Johnson
Напівпрозорі

Новий рік пропонуємо зустріти сміливо й розкуто. Напівпрозорі блузи очолюють список актуального вбрання вже не один сезон, і якщо раніше не випадало нагоди спробувати приміряти цей провокаційний тренд, то нині з’явилася чудова можливість відкинути всі упередження й комплекси. У колекції Max Mara є маскулінна модель з об’ємними рукавами, у Fendi — жіночна блузка із чорного мережива в будуарному стилі, а в Miu Miu — романтична модель з вишуканим бантом.

Реклама
Max Mara
Fendi
Miu Miu
З бантом

Банти — один з головних декоративних елементів цього сезону осінь-зима 2020/2021. Вони з’явилися як на вечірніх сукнях, так і прикрасили ошатні блузи. Для новорічного образу блуза з бантом — ідеальний варіант. У колекції Khaite, зокрема, представлена ​​елегантна модель з високим коміром у вікторіанському стилі й оксамитовим контрастним бантом, Saint Laurent і Elie Saab пропонують шовкові блузи в буржуазному стилі, які можна скомбінувати як з латексними штанами, так і оксамитовим смокінгом.

Khaite
Saint Laurent
Elie Saab
З металічним блиском

Прийдешній 2021 рік пройде під знаком білого металевого бика, а отже для новорічної ночі найкраще вибирати сріблясті й білі відтінки. У колекціях брендів саме є кілька актуальних рішень: AWAKEMode зробили ставку на химерну блузу з короткими рукавами, яку бренд радить поєднувати з білими штанами, Celine розбавили строгий брючний костюм-трійку за допомогою грайливої блузи з металічним блиском, а Alberta Ferretti показали total-образ сріблястого забарвлення.

Alberta Ferretti
A.W.A.K.E.Mode
Celine
Лелітки

Лелітки — символ новорічних вечірок і гучних зимових свят. З року в рік дизайнери згадують про блискучу луску й надають їй нового прочитання. Цього сезону чудовою альтернативою новорічній сукні з розсипів леліток може стати ошатна блуза. Galvan пропонують зустрічати чарівну ніч у сорочці, декорованій грайливими срібними блискітками, Rodarte освідчуються в коханні романтичній укороченій моделі з рюшами, а A.W.A.K.E.Mode радять придивитися до асиметричної блузи з галограмними лелітками.

Galvan
Rodarte
A.W.A.K.E.Mode
Шлярки та рюші

Цей сезон, як ніколи, щедрий на різноманітні декоративні елементи. Саме тому шанувальниці блуз із ніжними рюшами та романтичними шлярками можуть тішитися. Зустріти цей Новий рік є в чому: Saint Laurent пропонують віддати перевагу смарагдовій блузі з рюшами, Rodarte показують ошатну напівпрозору модель з об’ємними плечима, а Alberta Ferretti — зухвалу блузу з каскадами чорних шлярок.

Saint Laurent
Rodarte
Alberta Ferretti

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.