До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші блузи з бантами в колекціях осінь-зима 2020/2021

Рюші, волани, найтонше мереживо і, звісно, різноманітні банти — декор в осінньо-зимовому сезоні 2020/2021, навіяний романтикою і естетикою минулого століття. Майстерно виготовлені великі або мінімалістичні, ледь помітні банти — на модних подіумах постійно миготіли блузи, виготовлені з різних матеріалів: шовку, бавовни і навіть ультрапопулярної шкіри.

Sportmax
Khaite
Tory Burch

По акуратні маленькі бантики радимо звернутися до осінньо-зимових колекцій Tory Burch, Khaite і Sportmax. Торі Берч продемонструвала свіжий погляд на класику: в тандем до однотонної блузи з ледь помітним грайливим бантом дизайнерка радить брючний костюм і високі чоботи з повторюваним декором — такий образ може стати гарною альтернативою офісному дрес-коду. Надихнутися на трішки ошатніші, швидше вечірні виходи можна у Elie Saab — практично у всіх образах бренду так чи інакше були помічені банти, які мило сусідили з романтичними воланами, рюшами і навіть бахромою — головним трендом поточного сезону. Неодмінний атрибут 70-80-х проявився у всіх можливих варіаціях — свою гру на контрастах представили Claudia Li, що пропонують врівноважити великий бант мінішортами і сандалями на липучках.

Реклама
Elie Saab
Claudia Li
Giorgio Armani

Ентоні Ваккарелла пропонує до блуз з бантами вибирати зухвалі спідниці-олівець і легінси з латексу, дотримуючись балансу витонченості і сексуальності, — варіант стилізації для найсміливіших модниць. А американський бренд Badgley Mischka зухвалу шкіряну сорочку з бантом лаконічно поєднує зі світлою шовковою спідницею з флористичним принтом, доповнюючи образ помітними сережками і неймовірно актуальними зараз ланцюжками.

Saint Laurent
Ports 1961

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших блуз з бантами для романтичних осінніх образів.

<b>блузы с бантами предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.