До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як поєднувати протисонцеві окуляри з хустинками гарно

Весна — ідеальна пора пробувати щось нове, експериментувати зі стилем і не боятися ризикувати. Ми пропонуємо почати з аксесуарів і приміряти один з найулюбленіших модних прийомів Жаклін Кеннеді — поєднання хустинки й протисонцевих окулярів. Перша леді США регулярно користувалася цією парою, щоб не тільки захистити волосся й обличчя від сонця або вітру, а й щоб сховатися від настирливої ​​уваги журналістів і роззяв. А хто нам заважає перетворитися на таємничих незнайомок у своєму рідному місті й вирушити на тривалу прогулянку, уявляючи себе модною туристкою?

Тренч Jean Paul Gaultier, пояс Loewe, босоніжки YSL, хустинка Moschino, окуляри Tom Ford
Привіт з 1960-х

Не дарма шістдесяті називають однією з найоптимістичніших декад XX століття, адже вони навчили людей любити й носити принти — строкаті, яскраві, ненудні. Якщо вам близький цей настрій, то пропонуємо вже найближчими днями вдягнути що-небудь квітчасте, а доповнити образ можна невагомою шовковою хустиною й протисонцевими окулярами з напівпрозорими лінзами.

Реклама
Костюм Etro, хустинка Hermes, окуляри Gucci
Римські канікули

У цьому образі так легко відчути себе героїнею фільму, яка загубилася десь у Римі й насолоджується новим для себе містом з його старовинними вуличками й південною розслабленою атмосферою. До речі, саме так любила зав’язувати хустинку Жаклін Кеннеді під час неформальних подорожей.

Топ Loewe, штани Blumarine, хустинка Hermes, окуляри Moschino
Романтичний настрій

Найлегший, але водночас найромантичніший, спосіб носити хустинки — зав’язувати бант під підборіддям. Ми пропонуємо трохи його трансформувати й зав’язати бант трохи збоку. Підкреслити романтичний настрій ще більше можна за допомогою спідниці-плісе й напівпрозорого топа.

Топ Rick Owens, штани-плісе Robert Wun, хустинка Hermes, окуляри Gucci, туфлі Burberry

Фото: Roma Lansky @rl35mm

Стиль: RL Jewel @rljewel

Модель: Maria Janaszek @marysiajanaszek Uno Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.