До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: як модниці носять пуховик з поясом цієї зими

Об’ємні пуховики-ковдри вже давно зачарували серця всіх Instagram-модниць і заполонили стрічки користувачів соціальних мереж. Тепер же it-girls пропонують, не відмовляючись від улюбленої oversize-моделі, робити ставку на приталений силует. Жіночні й романтичні, пуховики з поясом додадуть будь-якому образу особливої ​​вишуканості. Vogue.ua зібрав найкращі образи модниць із цим актуальним верхнім одягом для зимового натхнення.

Свою порцію популярності цієї зими отримали об’ємні моделі від Prada. До власних гардеробів ці бестселери вже додали Леоні Ганне й Матильда Гелер. Варто зазначити, що цього сезону актуальні обидва варіанти пуховика — подовжений, який має особливо вигідний вигляд з високими чобітьми в стилі дербі, і вкорочений, який точно стане найкращим спільником трендових чобіт-челсі. Не менш популярні й "лижні" пуховики, які цієї зими перейшли з розряду лише спортивного стилю в повсякденний гардероб. Такі можна побачити у Соні Лисонь та Емми Роуз.

Реклама

Не залишилися осторонь і streetstyle-зірки Емілі Сіндлев і Бланка Міро. Модниці радять поєднувати їх з яскравими кольорами — чи то спідниця-олівець і сумка смарагдового відтінку, чи то штани кльош і сумка на короткому ремінці ніжного кольору бутонів вишні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.