До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Черевики, без яких не обійтися цієї зими

Якщо ви ще не вибрали ідеальних зимових черевиків, то саме час це зробити. До того ж нові правила соціального дистанціювання і, схоже, неминучий карантин натякають, що цієї зими ми проводитимемо ще більше часу на вулиці. Ми вибрали кілька пар черевиків, у яких буде особливо приємно гуляти в будь-яку погоду.

Велінгтони

Гумові чоботи, або велінгтони, у яких любили відпочивати британські аристократи, цього року стали наймоднішим взуттям сезону. Їх переосмислили найрізноманітніші бренди — від Prada до Burberry.

Реклама
Черевики-челсі

Ще одна класика британської моди повернулася в новому прочитанні — це черевики-челсі, які цього сезону стали трохи грубішими, ніж їх роблять зазвичай. Найефектніші пари представили Alexander McQueen, Loewe і Kurt Keiger.

Черевики-всюдиходи

Черевики-всюдиходи стануть ідеальними зимовими друзями для тих, хто збирається багато гуляти не просто в парках, а досліджувати нові та цікаві місця. А якщо захочеться, то їх легко можна вписати в модний образ.

Армійські черевики

Черевики в армійському стилі — ще один гіт сезону, у якому чудово поєднуються функціональність і класний зовнішній вигляд. Носити їх можна як з актуальними знову шкіряними черевиками, так і жіночними спідницями довжини міді.

Чоботи вище коліна

Чоботи вище коліна — модель, яку можна сміливо вписати в повсякденний зимовий гардероб. Вже кілька сезонів поспіль вони не втрачають актуальності й щоразу стають дедалі цікавішими. У колекціях сезону осінь-зима 2020/21 серед наших фаворитів — Jimmy Choo, Miu Miu і Paris-Texas.

За матеріалами vogue.co.uk (Alice Cary)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.