До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Google поділився найпопулярнішими запитами костюмів для Геловіну

Пошукова система Google поділилася найпопулярнішими запитами ідей костюмів для Геловіну 2019 року. Лідером списку став клоун Пеннівайз з фільму "Воно 2", якого зіграв Білл Скашгорд. Окрім нього: костюм відьми і Людини-павука – супергероя, який з'явився у трьох головних блокбастерах минулого року: "Месники: Завершення", "Людина-павук: далеко від дому" і "Людина-павук: через всесвіти".

Кадр з фільму "Воно 2"

Також список включає персонажів із серіалу Netflix "Дивні дива", відеогри Fortnite та лиходійку DC Comics Гарлі Квін, яка не втрачає популярності з тих пір, як акторка Марго Роббі зіграла її в "Загоні самогубців" 2016 року.

Реклама
Кадр з серіалу "Дивні дива"

Після випуску третього сезону "Дивних див" найпопулярнішим запитом стали костюми Scoops Ahoy, які носили Стів (Джо Кірі) і Робін (Мая Гоук), коли працювали в магазині морозива. Популярність монстра Демогоргона також зросла на 300 відсотків у пошуку.

Щодо костюмів для пар, то найчастіші запити продемонстрували, що персонажі мультфільмів і класичних стрічок не втрачають актуальності. Найбільш розшукуваний дует – це Ліло і Стіч, а також Бонні і Клайд, потім – Космо і Ванда з "Дивакуватих родичів".

Ідейними натхненниками для групових костюмів стали "Спадкоємці" Disney. За ними – знову відеогра Fortnite і "Дивні дива". До списку також потрапили безліч мультфільмів, наприклад "Історія іграшок", "Суперкрихітки" і "Корпорація монстрів".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.