До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Етномотиви – головний тренд цього літа

Етнічні мотиви – давно знайомий та один з найулюбленіших стилістичних прийомів дизайнерів. У сезоні весна-літо 2022 в центрі уваги всіх модниць опинились усілякі вишивані сорочки, спідниці, жилетки та, звісно ж, сукні. Vogue.ua зібрав найгарніші речі з етномотивами в колекціях українських та світових брендів.

Vita Kin
Yuliya Magdych

Вишивані сорочки з типовими етнічними візерунками цього літа варто шукати в колекціях Vita Kin та Etnodim. Бренди пропонують римувати соняшники, маки та геометричні орнаменти зі спідницями в схожих мотивах, штанами чи улюбленим денімом. Така стилізація стане в пригоді у складанні практичного щоденного гардероба.

Реклама
Etnodim
Varenyky Fashion

Невагомі лляні максісукні – справжній мастхев цього літа. Моделі базових відтінків з флористичними візерунками, як у Varenyky Fashion, чи варіант темно-синього кольору з акварельними, що немов зійшли з полотен художників-імпресіоністів, квітами, як у Yuliya Magdych, – вибір за вами. Такі сукні не потребують додаткового стилістичного обігравання – вони стають головною прикрасою всього образу.

IRO
Antik Batik

Не залишаються осторонь від цього тренду й світові бренди. Шукати сорочку з етнічним орнаментом варто в Antik Batik, а ефектну мінісукню, розшиту пацьорками, – в Ermanno Scervino. Французький бренд IRO представив жилет з етномотивами, що відсилає до національного українського кептаря, а Alruzarra зробили ставку на максіспідницю з етнічним візерунком.

Ermanno Scervino
Altuzarra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.