До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсові спідниці — головний тренд цього літа

Частиною загальної повсюдної любові до деніму в поточному сезоні став не глобальний, але помітний тренд на джинсові спідниці — ключову річ літнього гардероба. Не раз універсальність цієї речі вміло демонстрували дизайнери на модних подіумах, а крім уже звичних міні й міді, до списку must have сезону потрапили спідниці асиметричні й до підлоги. Завжди актуальні й, що називається, "на всі часи", джинсові спідниці знову штурмують модний Олімп.

Актриса Мелани Бернье во время Недели моды в Париже
Актриса Мелани Бернье во время Недели моды в Париже

Реклама

Неделя моды в Нью-Йорке, сентябрь 2019
Неделя моды в Нью-Йорке, сентябрь 2019

Асиметрія й розрізи

Про незвичайні вирізи на одязі ми вже писали. Цей тренд зумів адаптуватися й дістатися джинсових спідниць. Асиметричний крій, сміливі вирізи й рвані, необроблені краї припадуть до душі бунтаркам і додадуть образу "перчинки".

<b>джинс юбки асимметрия</b>
джинсовые юбки мода с чем носить

Мініспідниці

Культові міні, у дусі початку 2000 років, матимуть ефектний вигляд у тандемі з об’ємним oversize-жакетом. Дизайнери радять віддавати перевагу деніму total look, який давно засвідчив свою актуальність.

<b>джинс мини юбки</b>

Мідіспідниці

У сезоні весна-літо 2020 головна ставка була зіграна саме на джинсові спідниці довжини міді. Їхній потенціал розгледіли майже всі модні Доми й бренди — від Coach до Celine. Приталені або А-силуету, зі світлого деніму або виготовлені в техніці patchwork — універсальність довжини й різноманітність фасонів допоможуть відтворити мало не будь-який образ.

<b>джинс миди юбки</b>

Максіспідниці

Довга спідниця зі щільного деніму пасуватиме до гардероба не гірше за улюблену пару джинсів. Їй до снаги найрізноманітніші виходи: в офіс — у поєднанні з вільною блузою, як у колекції Givenchy, або на романтичну зустріч — у комбінації з обтислим топом і босоніжками на підборах, як у Marques'Almeida.

<b>джинс макси юбки</b>

Vogue.ua зібрав 10 трендових джинсових спідниць, які можна носити вже нині.

<b>джинс юбки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.