До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Білі брючні костюми в колекціях весна-літо 2020

Ми сподіваємося, що скоро закінчиться карантин і знову можна буде повернутися до звичного режиму, приміряючи не тільки зручні трикотажні речі, а й стильні брючні костюми. Цього літа особливо актуальні варіанти в білій колірній гамі. Дизайнери пропонують одягати моделі з піджаками чоловічого крою, мінімалістичні пари, костюми із широкими штанами й елегантні трійки. Vogue.ua зібрав наймодніші білі брючні костюми сезону весна-літо 2020.

Boss
Маскулінні жакети

Цього літа як і раніше популярні брючні костюми із жакетами із широкою плечовою лінією. Такі моделі підкреслюють тендітність фігури, а також можуть приховати кілька зайвих кілограмів після карантину. Розслаблений брючний ансамбль Proenza Schouler підійде для міських зустрічей, а строгий костюм з атласними вилогами Philosophy di Lorenzo Serafini краще вибрати для врочистої події.

Реклама
Proenza Schouler
Philosophy di Lorenzo Serafini
Мінімалізм

Елегантні лаконічні двійки в білій колірній палітрі ніколи не вийдуть з моди. Правильний крій, мінімум фурнітури й чисті відтінки — ідеальна база літнього капсульного гардероба. У колекціях Gabriela Hearst і Jonathan Simkhai представлені брючні ансамблі в теплому молочному відтінку, доречні в будь-якій ситуації. Їх можна одягати як у варіації total-white замість весільної сукні, так і стилізувати яскравими аксесуарами для літнього настрою.

Gabriela Hearst
Jonathan Simkhai
Широкі штани

Білі брючні костюми із широкими штанами особливо хочеться носити влітку, адже вони не обмежують рухів, відбивають сонячні промені й забезпечують потрібну циркуляцію повітря в спекотний період. У колекціях дизайнерів представлені розслаблені варіанти з льону, шовку, віскози або крепу. Roland Mouret і Tory Burch радять одягати їх на голе тіло, зробивши основний акцент на лінії шиї за допомогою ефектних прикрас із ланцюгами.

Roland Mouret
Tory Burch
Трійки

Костюми-трійки вже давно перестали вважати тільки елементом чоловічого гардероба. Тепер елегантні костюми в стилі power-dressing легко пасують до жіночого ділового дрес-коду. До того ж цього сезону пройти повз них просто неможливо, адже надто привабливий вигляд вони мають. Max Mara зробили ставку на стриманий повсякденний варіант з укороченими штанами, а Etro показали діловий брючний костюм, який точно б оцінила Марлен Дітріх.

Etro
Max Mara

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.