До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хитросплетіння: як носити мереживо цієї весни

У новому сезоні дизайнери переосмислюють мереживо і демонструють, що це не просто елемент декорування, але й самодостатній тренд. Бренди грають з відтінками, розмірами та структурами, вигадуючи цікаві й нетривіальні образи. Як носити мереживо цієї весни, — у матеріалі vogue.ua.

Реклама
Сукні

Напівпрозорі сукні з делікатного мережива мають водночас відвертий і драматичний вигляд. Дизайнери радять відмовитися від рясного декорування таких образів, залишивши лише масивні сережки або мінімалістичний клатч.

<b>Платья_Кружево_2020</b>

Зі шкірою

Помітним подіумним трюком стало поєднання романтичного мережива з контрастною шкірою. Вставки, як в Alexander McQueen, жакет, як у Valentino, або спідниця, як у Christian Cowan, — від таких ефектних комбінацій віє бунтарським духом нового романтизму.

<b>Кружево_СКожей_2020</b>

Спідниці

Мереживні спідниці — варіант для сміливих. У цьому сезоні дизайнери не соромилися високих розрізів, як у колекціях Gucci й Shiatzy Chen, і фантазували з формами, як Loewe, Valentino і Zimmermann.

<b>Юбки-с-кожей-2020</b>

Блузи та бра

Блузи, ретельно оброблені мереживом, білизняні топи й бра — універсальні речі на день і ніч, залишається лише вишукано пограти з аксесуарами.

Допоміжний декор

Акценти у вигляді мережива добре працюють із різними фактурами — з бавовною, як в образах від Self Portrait і Marc Jacobs, або із шовком, як у Zadig & Voltaire.

<b>Кружевной декор</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.