До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани з кольорової шкіри — те, що треба купити цієї осені

Шкіра залишається популярною вже упродовж кількох сезонів, а в осінньо-зимових колекціях і зовсім стала лідеркою: доказ тому — шкіряні тренчі і піджаки в настрої "Матриці", спідниці завдовжки міді і навіть сміливі сукні-бюстьє. Але на особливу увагу заслуговують штани з кольорової шкіри — головна альтернатива джинсової пари в цьому сезоні.

Осінньо-зимові покази були сповнені кольоровими варіантами шкіряних брюк — особливу увагу дизайнери проявили до нюдових відтінків. Пари кольору карамелі, темного шоколаду і відтінку слонової кістки сусідили на подіумах зі зручними трикотажними светрами, топами або шкіряними блузами в тон, як, наприклад, в колекції Jil Sander. Якщо хочеться розбавити типову осінню кавово-бежеву палітру, радимо звернути увагу на сміливіші відтінки: BOSS показали стильний і лаконічний монохромний образ зі шкіряними штаньми і трикотажною тунікою з трендовою бахромою глибокого ультрамаринового кольору. Off-White тим часом продемонстрували шкіряні штани в особливо популярному зараз відтінку фісташки.

Реклама

<b>кожаные брюки шоу</b>
Кожаные брюки в коллекциях осень-зима 2020/2021

Vogue.ua зібрав 10 пар штанів з кольорової шкіри, які можна придбати онлайн вже зараз.

<b>брюки из цветной кожи предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.