До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 модних образів, щоб піти на конференцію Vogue UA

7 листопада Vogue UA проведе свою щорічну бізнес-конференцію, де зберуться міжнародні експерти і fashion-інсайдери, аби обговорити питання інновацій та сталого розвитку. СЕО модних домів, успішні маркетологи, топ-менеджери великих ритейлерів і візіонери – представлять огляд трендів, обговорять головні виклики і можливості, порозмірковують про відповідальність бізнесу та сталий розвиток. Напередодні четвертої конференції Vogue UA ми підібрали 30 стильних образів, які будуть актуальними як на офіційній частині, так і на вечірці заходу.

Tibi осінь-зима 2019/2020
Брючний костюм

Брючний костюм – елемент гардеробу, що виручить у будь-якій ситуації за умови правильної стилізації образу. Так, у межах офіційної частини конференції краще зробити ставку на лаконічний монохромний комплект Tibi, який ввечері можна зібрати на талії за допомогою ефектного пояса, або чорне елегантне вбрання Victoria Beckham у дуеті з шовковою блузкою, яка завдяки ефектним прикрасам заграє новими барвами. Тим часом Saint Laurent пропонує обіграти костюм чоловічого крою топом з леліток, a Dion Lee – вдягнути сексуальний білизняний корсет на afterparty замість сорочки.

Реклама

<b>конференция брючный костюм</b>

Сукня довжини міді

Сукні довжини міді не поступаються за універсальністю брючним костюмам. Безпрограшним варіантом стануть образи Victoria Beckham, Dion Lee, Dolce & Gabbana і Brandon Maxwell. Так, вдень на них можна накинути піджак, а ввечері обіграти їх за допомогою яскравої пари туфель або цікавих прикрас. Сукні Givenchy і ALEXACHUNG мають самодостатній вигляд і не вимагають додаткових аксесуарів, а от образ Celine краще розбавити шкіряним ременем на талії і ботфортами з анімалістичним забарвленням.

<b>конференция платья</b>

Буржуазний стиль

У новому сезоні дизайнери оспівали буржуазну естетику кінця 1970-х за допомогою ретро-блузок з великими бантами та повітряних жабо в парі з елегантними костюмами, мідіспідницями і кашеміровими накидками. Саме такий дрес-код доречний на модній конференції. Так, Альберта Ферретті поєднує пастельно-рожевий костюм з кораловою шовковою блузкою, оздобленою жабо, творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче одягає до картатих штанів білу блузку з бантом, а Ніккі Зіммерманн воліє до легкої блузки шкіряні штани. Кожен з образів матиме чудовий вигляд як на вечірці, так і під час виступів експертів.

<b>конференция буржуазный стиль</b>

ПРИДБАТИ КВИТКИ НА КОНФЕРЕНЦІЮ



Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.