До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 суконь на випускний, які можна купити в Києві

Promotion

Вибір сукні на випускний – справа настільки відповідальна, що почати краще заздалегідь, поки в магазинах є ще й вибір, і розміри. Разом з мережею бутіків Symbol, Vogue.ua склав свій гід по випускних вбраннях, які можна вже купити тут і зараз.

Реклама
Valentino
У полоні квітів

Квіти – один з ключових мотивів будь-якого весняно-літнього сезону, що означає головне – сукню з флористичними мотивами можна буде з легкістю носити і після випускного балу. Різноманітність вибору цієї весни зашкалює – аплікації у Dolce&Gabbana, принти на оксамиті у Nina Ricci і повноцінна квіткова поляна у Zac Zac Posen.

<b>SYMBOL_Flowers</b>

Сама ніжність

Шкільний випускний часто називають прощанням з дитинством, а багато стилістів рекомендують в цей день обирати вбрання підкреслено ніжне і романтичне. Зробити це можна за допомогою суконь в світлих пастельних відтінках і літаючих при ходьбі драпіровок.

<b>SYMBOL_Romantic</b>

Закружляло

Мереживо – ще одна вічна тема, яка буде доречною як на випускному балу, так і після нього. Щоб образ не здавався занадто важким для юної дівчини, можна вибрати коктейльні мереживні сукні, в яких буде і частка грайливості, і святковості.

<b>SYMBOL_Кружево</b>

Червона королева

Червоний – не тільки колір кохання і пристрасті, але і один з найбільш актуальних відтінків сезону. Він однаково гарний і на строгих силуетах, і в коктейльних моделях, і в вечірніх варіаціях.

<b>SYMBOL_Red</b>

Танці до ранку

Будь-який випускний – це танці до ранку, після чого потрібно обов'язково зустріти світанок в колі близьких друзів і вирушити в доросле життя. А щоб танцювати було максимально зручно, а заодно і ефектно, можна вибрати міні-сукню, прикрашену розсипом блискіток, каменів і леліток, або вбрання з високими розрізами. У цю ніч нічого не повинно заважати.

<b>SYMBOL_Dance</b>

Ще більше суконь на сайті symbol.ua.

Facebook: www.facebook.com/symbolfashion

Instagram: @netsymbol

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.